Dílenský jeřáb

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
plexit

30. 1. 2019, 7:00

Ahoj všichni,
netřeba mi výroby ani výpomoci při ní, nevím jestli to sem patří, resp. kam jinam to vložit. Našel by se někdo z Práglu a okolí, kdo by za flašku ostřejšího moku mohl postrádat strojní jeřábek ? Jde o vyložení 2 břemen (odhadem 100 a 150kg) z kombi Oktávy a hned vrátím. Tam to s dopomocí zdvihací mechanizace a dvojí lidské síly ještě šlo... Případné lepší nápady ? :wink:
jenicek

30. 1. 2019, 7:11

Půjčim Ti svojí paní (pod mým dozorem). Sice tvrdej nepije, ale já si s tím poradím.
Minulou zimu jsem dovalil v Passatu litinovou 1m ohejbačku na plech rozloženou na 2 kusy. Odhaduju taky tak 100+150kg, možná i víc (vždycky když jsem něco tipoval, tak váha ukázala často 2x tolik) :lol:
S chlapem v Praze jsme ji nemohli naložit, byl takovej nešmastrnej. Doma jsem paní vysvětlil co a jak a šlo to jak po másle, ještě jsme ji čerstvě napadeným sněhem na kortouči vytáhli do stodoly do kopce jak sviňa 50m. Já tlačil, paní lanem táhla :mrgreen:
Sežeň si šikovnýho parťáka a není nic, co bys z auta nevyložil. Dobrý jsou krátký kurty (nebo úvazky) , nadzvednout a vyšoupnout po prkně ven. Na hranu kufru mám spešl vyfrézovaný prkno :D
Teď vážně, pokud bys byl v okolí Čerňáku, tak Ti s tim klidně helfnu. Když to bude příští tejden, můžu vzít i ouvazky.
plexit

30. 1. 2019, 7:22

To Jeníček : Díky, reagoval jsem přes SZ na nabídku Zbýni, pokud by to neklaplo, ozvu se.
elbarto

30. 1. 2019, 8:27

Uplně si neumím představit co je myšleno pod pojmem "strojní jeřábek" a už vůbec, jak bys ho Octavkou dopravil na místo nakládky. Jeníkum postup je daleko snažší a v případě Prahy klidně pomůžu, alespon už potom večer nemusím do fitka na deadlift :-)
plexit

30. 1. 2019, 10:33

To elbarto: sorry, překlep. Místo strojní si dosaď dílenský - viz název vlákna. Už řeším se Zbýňou. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“