Vreteno problem
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Zahod a kup druhe, to tezko opravis, musela tam byt vada materialu nebo to bylo prekalene.
Tu se potvrdilo ze kdo setri ma za tri. Ovsem z kvalitou to byva presne podle ceny.
RADEK
Tu se potvrdilo ze kdo setri ma za tri. Ovsem z kvalitou to byva presne podle ceny.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
O osku ?? Ten unasec neni pevnou soucasti rotoru ? POkud ne tak asi rozumnejsi by bylo nechat si udelat doma jinou poradnou.
Pokud je soucasti rotoru tak potrebujes kompler rotor ne ? a to ti kdyz tak cinan musi vymenit komplet. Ovsem u cinanu takove veci prilis casto nefunguji. Hlavne mu nepis ze si to naboural
RADEK
Pokud je soucasti rotoru tak potrebujes kompler rotor ne ? a to ti kdyz tak cinan musi vymenit komplet. Ovsem u cinanu takove veci prilis casto nefunguji. Hlavne mu nepis ze si to naboural

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
' ja jen, ze mam neco podobneho - 2.2KW/ER20/w.c. - (hridel ø25mm)
'me naopak prekvapilo, jak to maji perfektne vyvazene - kdyz jsem nastavoval frek.menic, tak vreteno "valec" lezelo jen tak na stole, na kusu hadru - tocil jsem ho na max 24000 ot/min, rozbehy/brzdeni a "ani se to nehlo", a to jsem se puvodne obaval ze mi to vypochoduje ze stolu)
rekl bych, ze investice do opravy nema cenu (hlavni problem bude vyber ER11 - to je takove tintitko, to ti pri narazu rupne znova)
'me naopak prekvapilo, jak to maji perfektne vyvazene - kdyz jsem nastavoval frek.menic, tak vreteno "valec" lezelo jen tak na stole, na kusu hadru - tocil jsem ho na max 24000 ot/min, rozbehy/brzdeni a "ani se to nehlo", a to jsem se puvodne obaval ze mi to vypochoduje ze stolu)
rekl bych, ze investice do opravy nema cenu (hlavni problem bude vyber ER11 - to je takove tintitko, to ti pri narazu rupne znova)
Mám ho taky a taky jsem s ním řachnul 6mm frézou do AL a v pohodě. Ulítla fréza a vrtulka větráku. Oni mají tu vrtulku jako pojistku pro podobné případy. Je to v kosouhlých ložiskách a jakmile tam dojde k většímu namáhání tak odejde právě ta vtrulka - se střihne. Jinak vše opraveno a OK. Spokojenost.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono kazde vetsi nabourani muze byt fatalni
kamose to stalo nove vreteno akorat ze to byla profi petioska a mel ji asi mesic
vysolil par set tisic a pote uz vic kontroloval
proto jsem se hoodne rychle zbavil machu potom co mi parkrat skutecne bezduvodne zaboural
(zabourani se servama je trosku jina kategorie nez s krokaci)
kamose to stalo nove vreteno akorat ze to byla profi petioska a mel ji asi mesic
vysolil par set tisic a pote uz vic kontroloval
proto jsem se hoodne rychle zbavil machu potom co mi parkrat skutecne bezduvodne zaboural
(zabourani se servama je trosku jina kategorie nez s krokaci)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)