AZK frezka

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
twiister

3. 2. 2019, 8:36

Paik

7. 2. 2019, 7:19

Už se na ní dívám delší dobu. Máte s těmito stroji někdo zkušenost? Na první pohled si mi zdá konstrukce poněkud zvláštní, ale možná výrobci křivdím.
tomik.tk

7. 2. 2019, 7:46

jestli nebude problem ten grafit, kterej to asi obrabelo. tedy podle toho zasvinenyho pultu.
v nejakem vlakne tady je psano, ze grafit ze stroje jde dost spatne dostat .
tomik.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

7. 2. 2019, 8:09

sverazna konstrukce techto stroju
a sverazny ridici system

je to oboji cesky vyvoj bez prilisnych znalosti toho jak se to bezne dela takze to je vlastne cele jinak nez to dela zbytek sveta

jsi li sverazny clovek muzes na tom sverazne frezovat :lol:
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
twiister

7. 2. 2019, 8:26

...chtel jsem videt pod kabat, nejake fotky, ale nenasel jsem nic. A grafit je asi ten posledni problem, pokud budete obrabet treba grafit :-)

Myslim, ze ridici system z tech dob bude dnes hodne zvlastni uz z podstaty.

A konstrukce muze byt obstojna vuci ebay kouskum v teto cenove relaci... ovsem vreteno Narex tomu dava takovy narodni punc 8-)
Paik

7. 2. 2019, 8:44

Svérázný člověk pravděpodobně jsem, protože frézuju hliník na CNC stole ze zbytku kuchyňské linky a obrobky připevňuju vrutama do dřeva. Nicméně to funguje a tvar z mýho škrábátka většinou vypadne +- podobný jako na výkresu. Na studentskou frézku se studentským rozpočtem a žádným vybavením, dobrý...ale po těch 10-ti letech už chci něco dospěláckýho.

O řídicím systému COMETS jsem nikdy neslyšel, ale vzhledem k tomu, že sídla firem od sebe mají pár km bude to asi kamarádský vývoj. Ohledně konstrukce se mi nezdá spojení Y osy a konstrukcí, ale s nasazenými kryty, těžko soudit objektivně.

dnes jsem objevil toto:
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1004825 ... opravu.php

bohužel je taková mašina i s nefunkčním systémem mimo můj hobby rozpočet
Takže pokud by měl někdo zájem...doufám, že sem dá alespoň pár fotek z rekontrukce.
Paik

7. 2. 2019, 8:47

z fotek to nevypadá na Narex vřeteno...spíš něco ve stylu ATAS nebo ebay šulek
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2019, 2:15

Stroje jako ten z bazose se obcas pohybuji v cenove relaci nizsi nez to azk
Takze nehazej flintu do zita
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
rawen
Sponzor fora

8. 2. 2019, 5:25

Máme to v práci. V "portálu" jezdí jakési rolny po tyčích, lineáry ani omylem. Jak je řešen pojezd stolu netuším, ale vypadá solidně. Je u toho PC s DOSem, protože jinak to nekomunikuje. Všechny kružnice je třeba "rozbít", jinak jsou frézkou ignorovány.
Jinak teda exportujeme ze Surfcamu.

Osobně na tom nedělám, pouze nějaké pokusy do plastů. Taky nemohu vyloučit, že se to uvnitř vyvinulo - zřejmě výrobce držel to fajnové zadeklování...

Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
Odpovědět

Zpět na „Prodej“