Prodám licenci Edgecam s USB klíčem

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Engineer
Kontaktovat uživatele:

11. 2. 2019, 9:46

Prodám stálou licenci staršího edgecam s USB klíčem, včetně originálních instalačních CD. K dispozici verze 9-12.5 (celkem 6CD) Součástí je i PC s monitorem na kterém to běží. Jde o tříosé frézování plus nějaký 3D modelář k tomu. Dělal jsem v tom zcela minimálně, jelikož vyrábím věci na které to defacto nepotřebuju. Koupeno to bylo před lety jako druhotná licence k mému Picomaxu, ale nakonec jsem zjistil, že ten stroj se s kontinuálním 3D obráběním poměrně těžko vyrovnává a využití jsem vzdal. Od té doby mi to tu "leží" a nemám nějak sílu se dokopat v rámci své produkce k nějakému dalšímu využití, tak jsem se rozhodl to nabídnout dál. Doklad od neplátce DPH pro kupujícího je samozřejmostí. Cenu bych si představoval 70 tisíc nebo nabídněte něco rozumnýho. Kolik obdobný softy stojí předpokládám, že víte, tak doufám, že budu ušetřen nějakých zcela nesmyslných nabídek. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Prodej“