Koupím řídící systém pro soustruh 2 osy i s montáží.
Nabídněte.
Ŕídící systém.
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Řeším to samé. Budu rád když se budeš s nami dělit o průběhu přestavby.
Mohl by jsi popsat jaky stroj potřebuješ předělat? Případně foto.
Ja zatím znám jen Robokopa který se těmito prestavbami živý a rozumí tomu. Viděl jsem od něj udělaný starý Weiler 160NC (mám ho taky doma, ale původní zatím ) ta dotikova obrazovka s linuxemnema chybu.
Mohl by jsi popsat jaky stroj potřebuješ předělat? Případně foto.
Ja zatím znám jen Robokopa který se těmito prestavbami živý a rozumí tomu. Viděl jsem od něj udělaný starý Weiler 160NC (mám ho taky doma, ale původní zatím ) ta dotikova obrazovka s linuxemnema chybu.
proč se zlobit s nějakým notebokem s Machem ? Pořád na to na Alíku čumím, a nechápu.
Je to jen příklad, na zadání CNC CONTROL to vysype desítky typů třeba i na 5 os
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je jich tam mraky
Ale jen nekolik opravdu slusne funguje
Podle popisu se to nepozna ale ve chvili kdy tam chces pustit nejakej program tak treba zjistis ze ti schazi nejaka podstatna funkce
Ale jen nekolik opravdu slusne funguje
Podle popisu se to nepozna ale ve chvili kdy tam chces pustit nejakej program tak treba zjistis ze ti schazi nejaka podstatna funkce
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
LinuxCNC je zadara. Spustíš ho na PC, které možná seženeš taky grátis, protože současné hry už se na něm hrát nedají.
Jednoduchou Mesu koupíš za poloviční peníze, navíc na spoustu instalací ani tu Mesu nepotřebuješ.
A víš do čeho jdeš, víš že ti to splní i ty nejvyšší nároky, možnosti jsou prakticky omezené jen tebou samým.
A taky tady najdeš lidi, kteří ti případně poradí. A česky/slovensky, nikoli čínsky.
Jednoduchou Mesu koupíš za poloviční peníze, navíc na spoustu instalací ani tu Mesu nepotřebuješ.
A víš do čeho jdeš, víš že ti to splní i ty nejvyšší nároky, možnosti jsou prakticky omezené jen tebou samým.
A taky tady najdeš lidi, kteří ti případně poradí. A česky/slovensky, nikoli čínsky.
Jestli jsi jim nenapsal rozpočet
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU