Led svetla do masin
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj, mam tu ted 4ks svetel z masin. V praci jsem to mel vyhodit, ale bylo mi to lito, protoze maji vetsinou jen rozbita skla. Skla jsem nechal narezat nova a vlepeny jsou cirym mamutem. Vsechny jsou funkcni s novymi skly a kabely. Vycistene. Sviti nadherne. Rozmery a vykon na foto. Pri odberu vsech najednou treba posta na me, nebo jina dohoda.
1) 400,- sviti asi nejvic ze vsech
2) 200,-
3) 200,- ano, 2 a 3 jsou stejne
4) 500,- hodne masivni alu obal, 4mm sklo, vaha pres 1,5kg
1) 400,- sviti asi nejvic ze vsech
2) 200,-
3) 200,- ano, 2 a 3 jsou stejne
4) 500,- hodne masivni alu obal, 4mm sklo, vaha pres 1,5kg
Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
beru 1 a 2
www.falcon-racing.cz
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Světýlka dorazila. Výborně zabalená.
A svítí naprosto luxusně. Fakt paráda.
Jestli budou v budoucnu ještě další, tak asi ještě nějaká vezmu (když na mě zbudou).
Díky za obchod.
Mají DC-DC měnič, takže je provoz v celém rozsahu napájení s malými ztrátami.
(to píšu pro ty, kteří zatím žádné průmyslové LED světlo neměli v ruce a znají běžné LED-pásky, které měniče většinou neobsahují)
A svítí naprosto luxusně. Fakt paráda.

Jestli budou v budoucnu ještě další, tak asi ještě nějaká vezmu (když na mě zbudou).
Díky za obchod.
Mají DC-DC měnič, takže je provoz v celém rozsahu napájení s malými ztrátami.
(to píšu pro ty, kteří zatím žádné průmyslové LED světlo neměli v ruce a znají běžné LED-pásky, které měniče většinou neobsahují)
Tak tu mam zase dve krasna svetla. Maji veliky vykon, jsou dlouha 50cm. Svetla jsou vcetne naklapecich drzaku a vcetne novych 10m kabelu s konektor M12. Cena za kus je 400kc pri odberu obou najednou je postovne na me.
Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...
Pokud se tedy nikdo není schopen rozhoupat, zdá se mu to drahé či nemá peníze a čeká do výplaty, nebo až našetří pár stokorun, já mám vážný zájem, zašlu peníze na účet ihned, děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU