doporučuji!
http://forum.rcdesign.ru/f41/thread147309.html
pokud někdo potřebuje překlad = nevahejte!
ale z obrazku je všechno dobre vidět.
dřevene cnc pro modelařy. PEKNE!
Pánové řekl bych spíš klobouk dolu, celkové zpracování na mne působí velmi dobře a preciznost konstrukce je na pohled prostě úžasná, ale hlavně celý stroj je krásně teplý a nejen na pohled a ne jak ty naše kovově studené krásky. Zřejmě její primární určení není na obrábění litiny, ale zcela jiných materiálů.
žadny kuličkove šrouby tam nejsou. obyčejny zavity tyč z obi.Já píše:no hezky to je ale když už tam maji použity tak kvalitni a drahy linearni vedeni tak by me asi mrzelo udelat rám ze dřeva. podle obrázku tam maji aji kuličkovy šrouby to už se fakt vyplati investovat do hliniku
strojek je opravdu krasny a slouži na balzu a td.preciznost konstrukce je na pohled prostě úžasná. Zřejmě její primární určení není na obrábění litiny, ale zcela jiných materiálů.
Ono mezi dřevem a multiplexem je dost značný rozdíl. Vůbec si nejsem jistý, jestli by hliníkový profily byly lepším stavebním materiálem. Zejména s ohledem na kvalitu provedení spojů tohoto sovětského stroje si troufám tvrdit, že ne.
Oni sověti preferovali překližku před hliníkem už много и много лет назад.
Hádejte z čeho dělali tyhle éra?
Oni sověti preferovali překližku před hliníkem už много и много лет назад.
Hádejte z čeho dělali tyhle éra?
Tak to nevím, jestli tam měli za války OBI....Radek-B píše:A jsou tam i obyc zavitovy tyc z oby ??
R
Ale ten GRAF píše, že použije tyče M8 a M10 z trhu. Matky z kaprolonu. To mě docela interesuje, jak s tímhle chce dohonit předpokládanou přesnost 0.1mm.