Bohvie či ju dáva do kýbla s vodou aby do rána napucala

Edit do minulého príspevku som doložil video
Moderátor: sysel
ne, nemyslím tuto situaci kdy si jedinec myslí ...
To je teda knížecí rada
To je z filmu "absurdistan"? https://www.csfd.cz/film/185578-absurdistan/prehled/Jednou následkem hloupnutí generací dopadneme takto.![]()
Bacha na rychlé soudy - někde v Německu nebo kde udělali studii (docela rozsáhlou) o tom, že skutečně existuje cílená snaha určité části "profesionálních politiků" dělat z politiku žumpu - cílem je:
Třeba od té rodiny taky něco berou....lapa píše: ↑26. 3. 2019, 1:37 Ožralej jako Kočka - navrhuji přestat brát "do huby" prasata a začít používat tohle.
Teď jsem četl oficiální informaci - 3,5 promile a kokain.
Když si vzpomenu na ty umělce/doktory a jiné "významné osobnosti", co se slezly tomuhle píp na pohřbu, tak bych blil ...
A to mu na znamení úcty magistrát i částečně zablokoval dopravu v době pohřbu ...
Josefe, jenom to, že u tebe vidím Valašsko, mne brání tě považovat za naivuJosef píše: ↑26. 3. 2019, 4:03Třeba od té rodiny taky něco berou....lapa píše: ↑26. 3. 2019, 1:37 Ožralej jako Kočka - navrhuji přestat brát "do huby" prasata a začít používat tohle.
Teď jsem četl oficiální informaci - 3,5 promile a kokain.
Když si vzpomenu na ty umělce/doktory a jiné "významné osobnosti", co se slezly tomuhle píp na pohřbu, tak bych blil ...
A to mu na znamení úcty magistrát i částečně zablokoval dopravu v době pohřbu ...