8-kanálový relé modul s optočlenom pre Arduino PIC ARM DSP AVR T2
Pracovné napätie: 12V.
Kanál: 8 kanálov.
Veľkosť: 134 x 53 x 17
Cena 8€.
8 kanalovy rele modul 12V
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Kooupíš to? Ne - tak nemusíš zbytečně komentovat... 

Jo, budu to komentovat.
Obcas se tu daji koupit zajimave veci. Proto chci tyhle smejdy odradit hned ze zacatku jejich podnikani.
Az svuj bussines se stovkami podobnych inzeratu rozjedou naplno, das mi zapravdu. Zariznuti prodeje kvuli takovym smejdum na zminenem foru mne fakt nasralo.
Jestli je robyb jen blbej a opravdu to koupil uz predrazene od nejakeho prekupnika tak se mu omlouvam. Uprimne tomu ale moc neverim, uz jen pouziti jejich standartnich frazi u vsech inzeratu jako "Arduino PIC ARM DSP AVR" mluvi za vse.
Obcas se tu daji koupit zajimave veci. Proto chci tyhle smejdy odradit hned ze zacatku jejich podnikani.
Az svuj bussines se stovkami podobnych inzeratu rozjedou naplno, das mi zapravdu. Zariznuti prodeje kvuli takovym smejdum na zminenem foru mne fakt nasralo.
Jestli je robyb jen blbej a opravdu to koupil uz predrazene od nejakeho prekupnika tak se mu omlouvam. Uprimne tomu ale moc neverim, uz jen pouziti jejich standartnich frazi u vsech inzeratu jako "Arduino PIC ARM DSP AVR" mluvi za vse.
-
Jasné. Robyb je typický príklad. Aby sa nepovedalo, tak najprv za rok nastráda 28 príspevkov, s toho 20 v "naše mašinky" a potom nelení a zamorí predajnú sekciu jedným relé. A pre istotu si aj vyrobil CNC, aby bol nenápadnejší. (viewtopic.php?f=15&t=30127&p=309793#p309793)t256 píše: ↑24. 3. 2019, 10:02 Jo, budu to komentovat.
t265 ak už máš potrebu haniť tovar alebo cenu, čo je mimochodom neprípustné, mal by si sa aspoň predtým pozrieť na profil predajcu. Možno by si sa teda miesto výlevov o šmejdoch a blboch mohol robymu ospravedlniť.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Len tak pre predstvu kupoval som to pre seba na frezu. V plane som mal to pozit na mazenia vozikou pomocou olejoveho cerpadla.
Potom som zistil ze olej ktorym budem mazat voziky mi bude z linearou pvapkat na vyrobok ktory bude z dreva tak som to nakoniec nepouzil.
Ked som to skusal tak to fungovalo bez problemou.
Predavam to len preto ze by mozno niekto vyuzil.
Potom som zistil ze olej ktorym budem mazat voziky mi bude z linearou pvapkat na vyrobok ktory bude z dreva tak som to nakoniec nepouzil.
Ked som to skusal tak to fungovalo bez problemou.
Predavam to len preto ze by mozno niekto vyuzil.
Vono to takhle zpocatku taky zacinalo. Zbozi z ebay, fotka z ebay, popis z ebay, cena dvojnasobna, vsude same arduino...
Pak zrejme nekteri clenove zjistili, ze si takto mohou trochu vylepsit rozpocet a zacalo se to tam zvrhavat v takove male aukro,
Kdo nezazil neuveri.
Ale jak uz jsem zminil, pokud jsi to fakt jen blbe nakoupil tak se za ostrejsi reakci omlouvam. Tvuj prodej ma naprosto vsechny znaky techto prekupu.
Pak zrejme nekteri clenove zjistili, ze si takto mohou trochu vylepsit rozpocet a zacalo se to tam zvrhavat v takove male aukro,
Kdo nezazil neuveri.
Ale jak uz jsem zminil, pokud jsi to fakt jen blbe nakoupil tak se za ostrejsi reakci omlouvam. Tvuj prodej ma naprosto vsechny znaky techto prekupu.
Obrazok som stiahol na googli a posis som dal ako mam na krabicke v ktorej som to kupil.
Nemam potrebu zarabat ze nakupim na EBAY a predam to na fore.
Nie som na to odkazany.
Len mi to lezi uz dost dlhu dobu doma a urcite to uz nevyuzijem.
Ved predsa z cinskych eshopov si moze tovar objednat kazdy.
To ze som si zrobil frezu na to aby som mohol predavat cinky tovar na fore je blbost ako voda v kosi neviem ako ta to mohlo napadnut taka blbost "t256".
Nemam potrebu zarabat ze nakupim na EBAY a predam to na fore.
Nie som na to odkazany.
Len mi to lezi uz dost dlhu dobu doma a urcite to uz nevyuzijem.
Ved predsa z cinskych eshopov si moze tovar objednat kazdy.
To ze som si zrobil frezu na to aby som mohol predavat cinky tovar na fore je blbost ako voda v kosi neviem ako ta to mohlo napadnut taka blbost "t256".
-