Původně jsem přemejšlel, že bych na něj dal velkou univerzálku a udělal z něj něco jako velkou horizontální děličku. Nojo, jenže kam ho dát? No a na ty 3-4 akce v roce se mi vyplatí dojet do sousední vsi za známým, kerej na to je profi vybavenej. Holt dílna už je plná a asi se musím smířit s tím, že nemůžu mít všechno
Otočný stůl velký
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
A nechceš koupit ještě ten můj, aby tomu Tvýmu nebylo smutno?
Původně jsem přemejšlel, že bych na něj dal velkou univerzálku a udělal z něj něco jako velkou horizontální děličku. Nojo, jenže kam ho dát? No a na ty 3-4 akce v roce se mi vyplatí dojet do sousední vsi za známým, kerej na to je profi vybavenej. Holt dílna už je plná a asi se musím smířit s tím, že nemůžu mít všechno
Teď už budu jen měnit a vylepšovat 
No ono je za tímhle fórem.CZ jestli jsi se nevšiml..Píšu to v Čj. Takže,to že nějaký
bača z koliby pět set kilometrů odsud nepochopí,jaká je cena a ani kde to je,i když je to tam napsané obojí, mně opravdu netrápí
..Nafotil jsem to jak jsem v tu chvíli mohl -a předpokládal,že ten,kdo o to bude mít zájem,bude umět hledat na netu, anebo aspoň bude znát někoho,kdo to umí ..jak vidno,tobě dělalo problém i přelouskat kde to je. Všichni přispěvatelé (krom tebe samozřejmě) se v tom zorientovali .Váhu jsem do dneška nevěděl,operoval jsem s tím,co tu napsali jiní.
Má to bez pár kil pět metráků,s tou paletou přesně 513.
[/quote]
si dobry povysenecky trapos, toto uz je hitlerizmus, ked si myslis ze vasa CZ rasa je nieco viac !
do dnes si nevedel kolko to vazi, ale predaval si to s cenou za kg
bača z koliby pět set kilometrů odsud nepochopí,jaká je cena a ani kde to je,i když je to tam napsané obojí, mně opravdu netrápí
Má to bez pár kil pět metráků,s tou paletou přesně 513.
[/quote]
si dobry povysenecky trapos, toto uz je hitlerizmus, ked si myslis ze vasa CZ rasa je nieco viac !
do dnes si nevedel kolko to vazi, ale predaval si to s cenou za kg
Kdyby někdo v budoucnu náhodou k tomuto a podobným stolům z řady 7400, jako jsou 7400-0227, 7400-0229, 7400-0265, 7400-0266, 7400-4060, 7400-4065 sháněl dokumentaci, tak je možno stáhnout jí zde - má to asi 65 stran a další pak je k dispozici zde.
Poznámka pro vyč.ránky z bazoše, sbazaru a podobných: Odkazy zde uvádím s výhradou komerčního šíření v podobě tisku a následného prodeje.
Poznámka pro vyč.ránky z bazoše, sbazaru a podobných: Odkazy zde uvádím s výhradou komerčního šíření v podobě tisku a následného prodeje.
Nic ve zlym, vše dobrý.
Důležitý je, jestli to někomu, kromě mě pomůže. Po večerech se snažím louskat azbuku; díky těm manuálům mám schéma zapojení toho konektoru a vůbec vnitřku toho stolu. A v těch servisních informacích z jiného fóra, co jsem dříve odkazoval, i informaci o tom, jak to vnitřní odměřování vlastně funguje. Celkově to vypadá na slušnou šanci, že by to mohlo do budoucna fungovat. Ale nechci předjímat.
Dají se tyhle stolečky motorizovat, aby to nebyl úplně šílený projekt? Potřeboval bych něco takového jako 7 osu pro robota.