hospudka
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no myslim ze se tu mame nejlip co jsme se kdy meli
skoro kazdej si muze dovolit auto
kazdej si muze dovolit takovej luxus jako cigara a chlast
nejaka zdravotni pece tu je a je samozrejmosti, to taky vsude neni
verejna doprava
nejake i kdyz mizerne cesty ale nekde nemaj ani to
kdyz chces jit k doktorovi tak musis nasetrit celorocni uspory na jednoduchou navstevu a musis jit 14 dnu pesky prez hory protoze neni cesta a neni doprava
kdyz na to fyzicky nemas tak proste umres
skoro kazdej si muze dovolit auto
kazdej si muze dovolit takovej luxus jako cigara a chlast
nejaka zdravotni pece tu je a je samozrejmosti, to taky vsude neni
verejna doprava
nejake i kdyz mizerne cesty ale nekde nemaj ani to
kdyz chces jit k doktorovi tak musis nasetrit celorocni uspory na jednoduchou navstevu a musis jit 14 dnu pesky prez hory protoze neni cesta a neni doprava
kdyz na to fyzicky nemas tak proste umres
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jasně, nikdy nemůžeme být sami sebou, vždy nad náma bude nějaká pijavice, buď z východu nebo západu a jednou z jihu. Jsme holt speciálně vyšlechtěná rasa otroků, co si sama vládnout nedokáže. Ale zdá se, že jsme ještě málo poslušní, tak nám sem nalifrují pár milionů imigrantů, aby vznikla ještě poslušnější rasa. Jo žijeme v globálním sociálním inženýrství, co zlikviduje celé národy a nové vytvoří.Už jsem to tu psal, buď bude ČR v EU, nebo bude s Putinem. Nic mezi tím není.
EU znamená bohatství, prosperitu.
Co znamená Rusko, viz jejich tabulka, dle které 54% obyvatel
Bere méně jak 27 000 rublů měsíčně ( 9000Kč).
Jestli budeme pod západem nebo východem o tom sami nerozhodujeme.
Že se teď máme dobře, tak je to jen proto, že se vyplatí mít otroka dobře nakrmeného a spokojeného. Podává lepší výkony. Ovšem se zvyšující se automatizací a robotizací a s nástupem umělé inteligence význam otroka poklesne, tedy i ty výdobytky postupně zmizí. Je to dobře vidět už teď.
Já osobně vidím budoucnost za 200 let jako že Země bude krásná zelená planeta, kterou bude obývat několik destítek tisíc nadlidí, o jejich potřeby bude pečovat armáda robotů. Vlhký sen všech zelených mozků se splní.
bobik píše: ↑31. 3. 2019, 9:30... nenapsal bych to lépe. Pouze mám jinou vizi v té planetě za 200 roků. Pokud planetu nezáchráni situace "Walking dead" potom bude plná miliard otroku, které bude ovládat pár desitek nadlidí. Před časem bylo někde uváděno, jak málo jedinců vlastní většinu majetku tohoto světaUž jsem to tu psal, buď bude ČR v EU, nebo bude s Putinem. Nic mezi tím není.
.... Já osobně vidím budoucnost za 200 let jako že Země bude krásná zelená planeta, kterou bude obývat několik destítek tisíc nadlidí, o jejich potřeby bude pečovat armáda robotů. Vlhký sen všech zelených mozků se splní ....
Důležitější budou činy ,on i Nicolás Maduro se snaží získat důvěru lidí

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Možná je to ode mě hnusné, ale já to Slovákům přeju.
Za to, co nám sem posílají, za to si nějaký ten boží trest zaslouží.
V panoptiku hrůzy to až na jednu výjimku (Kléma) byl samý import z východu. V časové ose: Saša, Gusta, Andrej.
Běžné Slováky mám rád a mám mezi nimi i dost kamarádů. Nakonec u nás v Brně je pomalu každý druhý pracovník Slovák. Takže je to možná trochu nespravedlivé, takový trest za kolektivní vinu. No ale svět není spravedlivý, tak co už.
Za to, co nám sem posílají, za to si nějaký ten boží trest zaslouží.
V panoptiku hrůzy to až na jednu výjimku (Kléma) byl samý import z východu. V časové ose: Saša, Gusta, Andrej.
Běžné Slováky mám rád a mám mezi nimi i dost kamarádů. Nakonec u nás v Brně je pomalu každý druhý pracovník Slovák. Takže je to možná trochu nespravedlivé, takový trest za kolektivní vinu. No ale svět není spravedlivý, tak co už.
A ani se mu nedivím

V dějepise jsem většinou dumal nad něčím jiným, takže se nechytám, kterého Sašu myslíš. Ale stejně ti nějak nevím, myslím, že v produkci kokotů si nějak nemáme co vyčítat v tom panoptiku tihle rozhodně nejsou sami i ten Bureš nemá o české pomocníky nouzi.
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Když ví, že ti o kterých se zmiňuje s opovržením (ta blbá půlka národa) mu věří a vzývají ho a ta druhá polovina ho prostě prokoukla a důvěru si u ní jen tak nezíská, tak proč by se namáhal, stačí, když je dehonestuje v očích té "jeho" poloviny národa.
Takže mne napadá otázka, o co je lepší ten Čech proti tomu Slovákovi. Oba jsme si zvolili, bohužel, já ani jednoho.
Taky jsem byl volit ,kdo nebyl nemá co reptat,za chvíli volby do EU parlamentu a taky půjdu a teď dokonce rád

Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
C.R.E.A.M