Změny ne, spíš to celé přepsat do Basicu, tomu rozumím a pak už si s tím pohraju. Ale to by asi byla dost rozdělávka, jsou tam velké bloky v assembleru, ten je pro mně jako by to bylo čínsky...paveljuna píše:Jaké změny v programu potřebuješ, podívám se na to.jyrry píše:Chtěl jsem soft přepsat pro nějaký novější, třeba 12F629, ale je to tam v "Céčku" a prošpikované assemblerem - nehovíte tomu někdo? Já používám PICBasic...
No, kdyby ses nudil a chtelo se ti do toho...paveljuna píše:....
Mám se tedy pokusit to nějak přizpůsobit, nebo si to uděláš sám.
a je to rizene z PC? Pamatuje si to posledni nastavenou hodnotu? Krome toho ten PIC posila do PC impulzy, ktere treba rezaci soft GMFC potrebuje.... ja vim, na to je 555-ka....Robin píše:I kdyz PICy celkem pouzivam, ale na rizeni teploty pouzivam PWM udelane pomoci operacnich zesilovacu.Zadne programovani a 100% funkcnost.
Presne jak pises(pila/komp). Uz jsem par baliku poly rozrezal a vzdy to chtelo nejak doladit. Trosku pridat, trosku ubrat. Vzdy jel zkusebni rez.jyrry píše:a je to rizene z PC? Pamatuje si to posledni nastavenou hodnotu? Krome toho ten PIC posila do PC impulzy, ktere treba rezaci soft GMFC potrebuje.... ja vim, na to je 555-ka....Robin píše:I kdyz PICy celkem pouzivam, ale na rizeni teploty pouzivam PWM udelane pomoci operacnich zesilovacu.Zadne programovani a 100% funkcnost.
Predpokladam dvojity operak, jeden pila a druhy komparator... Jo?