Non-EU
Moderátor: sysel
Je vidět že jeho sarkazmus a ironie docela zabrala 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
No u mě je to tak, že mám rád lidi, kteří si umí kvalifikovaně dělat srandu i z vážných věcí a umí používat nadsázku.
Kvalifikovaně znamená, že je z toho jasné, že ví o čem mluví.
Prostě opak sucharů.
Takže mně se to líbilo fest. Ten nápad s tesáním do kamene je boží.
Jinak nevím, jestli skutečně kandiduje za Svobodné. Ale těm to stejně hodím.
Sice jsem to v posledních několik volbách házel ODS i s tím sucharem Fialou, ale vždy s velmi těžkým srdcem. Teď už jsou ale pro mě nevolitelní totálně.
Svobodní mají rozumné názory (podle mého vidění světa), ale neumí dělat praktický marketing a tak vždy skončí jak skončí. Bylo by fajn, kdyby se jim nějak povedlo dát to dohromady s VKml, aby se zbytečně netříštily síly na pravici.
Jenže to je problém pravice - má sklon k individualismu, což je oproti tendenci stádnosti u levice ve volbách s vysokým kvórem velká nevýhoda.
Kvalifikovaně znamená, že je z toho jasné, že ví o čem mluví.
Prostě opak sucharů.
Takže mně se to líbilo fest. Ten nápad s tesáním do kamene je boží.
Jinak nevím, jestli skutečně kandiduje za Svobodné. Ale těm to stejně hodím.
Sice jsem to v posledních několik volbách házel ODS i s tím sucharem Fialou, ale vždy s velmi těžkým srdcem. Teď už jsou ale pro mě nevolitelní totálně.
Svobodní mají rozumné názory (podle mého vidění světa), ale neumí dělat praktický marketing a tak vždy skončí jak skončí. Bylo by fajn, kdyby se jim nějak povedlo dát to dohromady s VKml, aby se zbytečně netříštily síly na pravici.
Jenže to je problém pravice - má sklon k individualismu, což je oproti tendenci stádnosti u levice ve volbách s vysokým kvórem velká nevýhoda.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... l-40280429
Společnou solidaritu ano
Společný zákazy ano
Společný peníze ne
Společný výrobky ne
Hezká věta v článku, spotřebitelé mají různé chutě....
Společnou solidaritu ano
Společný zákazy ano
Společný peníze ne
Společný výrobky ne
Hezká věta v článku, spotřebitelé mají různé chutě....
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Tak ten fakt je, ten tam dlouho nevydrží...normální
I kdyby tam byli všichni z Višegrádu tací, bylo by to k ...
K čemu je EU a co si o nás z východu myslí opět prokázali nesčetně krát naposled teď když neschválili zákaz dvojí kvality výrobků před volbami příznačné...
Ani Jourice ze stovky nejvlivnějších s tim nic nesvedla a že snahu patřičně alespoň marketingově prokazovala
výsledek jí myslím byl jasnej už když se do toho pouštěla, stará EU skrátka potřebuje odbytiště.
EU je již zevnitř nereformovatelná, takže nejaké volby jsou...

I kdyby tam byli všichni z Višegrádu tací, bylo by to k ...
K čemu je EU a co si o nás z východu myslí opět prokázali nesčetně krát naposled teď když neschválili zákaz dvojí kvality výrobků před volbami příznačné...
Ani Jourice ze stovky nejvlivnějších s tim nic nesvedla a že snahu patřičně alespoň marketingově prokazovala

EU je již zevnitř nereformovatelná, takže nejaké volby jsou...
No a pak se divte že nesnáším dobrosery ,a to že staré země nás mezi sebe nevezmou (nedej bože aby jsme je dohnaly) je taky jistota ,copak někdy seděl kolonista s otrokem u jednoho stolu ?
Za mě čím větší radikál (který má šanci se dostat do EU parlamentu) tím větší jistota mé volby ,musím ty dobrosery a přisluhovače naředit co to jen půjde.
Za mě čím větší radikál (který má šanci se dostat do EU parlamentu) tím větší jistota mé volby ,musím ty dobrosery a přisluhovače naředit co to jen půjde.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;