Nastaveni MACHU3

Diskuze o softvéru MACH od tvůrců Artsoft všech verzí: dotazy, programování, skripty, poznatky atd...
Odpovědět
Václav Spousta

8. 7. 2009, 7:13

Ahoj,potrebuji nutne radu a proto se na vas obracim touto cestou.
Jsem licencovany uzivatel machu trojky a mam pravdepodobne banalni problem,ktery jsem uz jednou vyresil ale uz treti den si nemohu vzpomenout jak jsem ho pred lety vyresil.Jde o to ze jsem ho nainstaloval,spustil jsem i driver test,nastavil piny atd,ale v jakemkoli rezimu kdyz mackam sipky a nebo pgup a pgdn tak mi stav polohy v machu vubec nereaguje a obcas mi to napise INITIALIZING MACRO CALLED RESET.tO SI UMIM PRELOZIT ALE UZ SI NEVIM RADY.Treba to pro vas bude doopravdy banalita a me to usetri hromadu nervu a vypada to ze i casu.Za odpoved predem dekuji.S pozdravem a prenim hezkeho dne V.Spousta.
sysel
Kontaktovat uživatele:

8. 7. 2009, 7:59

Nenapsal si jakou obrazovku používáš, ale pokud originální, tak by to mohlo být nezapnuté Jog... Je to dole uprostřed tlačítko Jog ON/OFF případně klavesami CTRL+ALT+J
5/2007 přístup na přestavěnou BF20
5/2009 dokončeno vlastní CNC
http://cnc.usysla.eu/
Václav Spousta

9. 7. 2009, 5:05

Bohužel to tím nebylo,hned po probuzení,a zjištění pohotové reakce na foru jsem si myslel že mám vyhráno,protože přesně něco podobného jsem čekal.Nenapadá vás další možnost,která by stála za vyzkošení? :?
PavelZ

11. 7. 2009, 12:55

Václav Spousta píše:Bohužel to tím nebylo,hned po probuzení,a zjištění pohotové reakce na foru jsem si myslel že mám vyhráno,protože přesně něco podobného jsem čekal.Nenapadá vás další možnost,která by stála za vyzkošení? :?
Je ten problém stále aktuální ?
Odpovědět

Zpět na „MACH všech verzí“