výpalky-zadáno
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ještě můžeš ABS ,když nárazník z auta proženeš extrudérem tak máš pár kilo filamentu 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
U extruderu ještě chybí dořešit elektroinstalaci. Regulaci teploty a topné těleso už mám. Ještě má dorazit regulace otáček pro šnek. Pozapojovat a uvidí se.
Ono pár lahví nůžkama není zase taková sranda jak se zdá
na prostředníčku a palci mám už puchejř
a hlavně je to hrozná otrava 
Extruder je poměrně malinký, šnek má 18mm takže i nastrihane kousky tomu musí odpovídat.
Jedna láhev má cca 35g včetně dna a hrdla. Dno a hrdlo je poměrně hodně materiálu.. nůžky si sním však neporadí.
Koukám zvrhlo se to tady spíš v debatu než poptávku
Snad abych založil vlákno
Ono pár lahví nůžkama není zase taková sranda jak se zdá

Extruder je poměrně malinký, šnek má 18mm takže i nastrihane kousky tomu musí odpovídat.
Jedna láhev má cca 35g včetně dna a hrdla. Dno a hrdlo je poměrně hodně materiálu.. nůžky si sním však neporadí.
Koukám zvrhlo se to tady spíš v debatu než poptávku

Snad abych založil vlákno

Také bych se přimlouval za nové vlákno nejlépe asi v sekci o 3d tisku nebo o plastech a vzájemném zodkazování v obouch vláknech-tady i tom novém...
Kromě jiného by mne zajímala ta konstrukce extruderu na filament, protože to je na tom celém procesu od nadrceni PET láhví až po vytlačení hotové struny, která ale bude dobře použitelná pro 3D tisk nejvíce důležité.
Jak jsem se někde na českém foru o 3D tisku dočetl, toto není nikterak jednoduché.
Kromě jiného by mne zajímala ta konstrukce extruderu na filament, protože to je na tom celém procesu od nadrceni PET láhví až po vytlačení hotové struny, která ale bude dobře použitelná pro 3D tisk nejvíce důležité.
Jak jsem se někde na českém foru o 3D tisku dočetl, toto není nikterak jednoduché.
Pokud to není tajemstvím, přimlouval bych se za zkušenosti s tím drtičem i extruderem.
Dohledával jsem ty informace ze zkušenostma ohledně výroby filamentu, sice jsem je nenašel, ale nakonec alespoň zjistil, že hlavním zdrojem problémů je šnek.
Dám to všechno nakonec do obdobného vlákna, je v něm info na trochu větší extuder, ale řeší se tam hlavně výroba šneku.
Dohledával jsem ty informace ze zkušenostma ohledně výroby filamentu, sice jsem je nenašel, ale nakonec alespoň zjistil, že hlavním zdrojem problémů je šnek.
Dám to všechno nakonec do obdobného vlákna, je v něm info na trochu větší extuder, ale řeší se tam hlavně výroba šneku.