Ty by jsi raději pořád ruskou okupaci a za odlišný názor kriminály? Nebo děláš užitečného idiota Putinovi a komunistům? A nedejbože zadarmo?
hospudka
Moderátor: sysel
Někteří by si ještě dneska přáli, abychom byli Asie a mohli na uličních výborech strany rozhodovat životních o osudech spoluobčanů. Můžete mně někdo z těch prorusáků vysvětlit jak může komunistu fascinovat tvrdý fašistický kapitalismus v Rusku s autoritářským imperialistou v čele? Kolik území zabrali (anektovali) Amíci v 20 a 21, století a kolik Rusáci?
Já na rozdíl od tebe nejsem zvědavej na žádnou. Ale to je výsada nás schopnejch, že nepotřebujem, aby nám někdo říkal co máme dělat, případně co je pro nás dobrý. Proč mi pořád podsouváš Rusko a Putina? Znáš i jinou zemi?
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Tohle se tobě vysvětlit nedá, protože je to mimo hranice tvýho chápání. Jedni to holt dělají silou, to je pravděpodobně jediný čemu rozumíš, a druzí to dělají po dobrým, tak že přesvědčí lidi jako ty, kteří by si snědli i botu, jen kdyby to bylo dobrý proti Rusku, a ti tý jejich rozpínavosti nadšeně tleskají. No a ti co netleskají, tak tam vzniknou minimálně občanský války zakončený spojeneckou invazí a dosazení dalšíma pojídačema bot

Pod rouškou NATA si cizí armáda US dělá předsunutý základny po celý evropě... Kolik těch základen má po světě Rusko? Ani ten Krym by nebyl, nebejt týhle rozpínavosti směrem na UA

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Já jsem někde psal, že jsem pro obsazení našeho území cizí mocností? Já ti nic neposouvám, jen se hodně vymezuješ proti západu a občas pochválíš bývalý režim, okupanty a s nostalgií vzpomínáš na zašlé časy. Pokud jsi se zařadil mezi schopné, tak právě ty by jsi měl mít velmi špatné vzpomínky na režim bývalý. Pokud ovšem nejsi všehoschopný...
Mě jen překvapuje jak je někdo kdo o sobe tvrdí že je demokrat lže a přepisuje dějiny hůř jak soudruziJosef píše: ↑14. 5. 2019, 2:26Někteří by si ještě dneska přáli, abychom byli Asie a mohli na uličních výborech strany rozhodovat životních o osudech spoluobčanů. Můžete mně někdo z těch prorusáků vysvětlit jak může komunistu fascinovat tvrdý fašistický kapitalismus v Rusku s autoritářským imperialistou v čele? Kolik území zabrali (anektovali) Amíci v 20 a 21, století a kolik Rusáci?

Vzhledem k tomu že jsem nebyl soudruh ani kandidát tak se nějak necejtím fascinovanej Rusákama ,ale jsem zhnusenej anti Rusákama a zvlášť těma co mají máslo na hlavě.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To byl tvůj režim, ne můj
Mě se týká až režim co tenhle stát 30 let likviduje, zejména ve jménu západu, a to ne jen v případě materiálních hodnot. Je naprosto stejně škodlivej jako ten východní, kterej tak nenávidíš. A to že se za něj oproti dnešku něco vybudovalo, je nezpochybnitelnej fakt, kterej musíš vidět a pamatovat i ty. Dneska se totiž nebuduje vůbec nic. Maximálně tu něco postaví západní firma, co odsud jen čerpá.

Tak kolik lidi presvedcili amici aby po dobrem pripojili sve uzemi k USA? 
Polaci maji rozum a narozdil od nas maji lepsi pamet a nenechaji se tak snadno zblbnout tou ruskou pakazi.
Podivej se do historie a rekni kdo nas naposledy okupoval a kdo nas okupoval nejdyl za poslednich 100 let.
Prozradim ti, amici to nebyli

Polaci maji rozum a narozdil od nas maji lepsi pamet a nenechaji se tak snadno zblbnout tou ruskou pakazi.
Podivej se do historie a rekni kdo nas naposledy okupoval a kdo nas okupoval nejdyl za poslednich 100 let.
Prozradim ti, amici to nebyli

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_evam
http://www.osel.cz/10498-diskuze-s-orga ... klima.html
http://www.osel.cz/10498-diskuze-s-orga ... klima.html
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Za sociku se vybudovalo prd, jen se prozralo to co komunisti ukradli a speli jme tam, kde je dnes Venezuela.
Kdyby tomu tak nebylo, nebyli bychom tam kde jsme ted, narozdil od Nemecka. Vychozi lajnu jsme meli po valce stejnou nebo spis lepsi. Jediny rozdil bylo vedeni komunistickych loutek tou ruskou pakazi u nas.
Kdyby tomu tak nebylo, nebyli bychom tam kde jsme ted, narozdil od Nemecka. Vychozi lajnu jsme meli po valce stejnou nebo spis lepsi. Jediny rozdil bylo vedeni komunistickych loutek tou ruskou pakazi u nas.
Jestli je tu někdo placenej jako rozeštvávač, tak leda ty, protože já i fmodel se dovedem uživit rukama

Ruská armáda je odsud 5000km, ta US je už v Malackách, 50km od Břeclavi.
No tak to jsi opravdu střelil do vlastních řad. Rusko nemá po světě svoje základny? Si děláš prdel. A s tím Krymem, oni tam vlastně ani ti zelení mužíčkové vůbec nebyli před anexí a potom dostali vysoká vyznamenání od Putlera za obsazení Krymu. Ale to je asi nad možnosti tvého chápání, jak píšeš.

Kolik se toho vybudovalo? No dříve hodně fabrik z první republiky padalo lidem na hlavu, v jakém byly stavu. Vybudovaly se hlavně těžké zbrojovky, kulturní domy, se kterými mají nyní obce víc starostí, jak užitku. Školy i školky se stavějí i dnes. Že tu staví západní firmy je prostě fakt, proč tu nestaví východní firmy se můžeme, přes sliby Hradu o obrovských investicích, jen domnívat. Dnes je tady způsob vládnutí a života spíše východní, než západní (v Evropě je to silně levicové, to musíš uznat), takže nevím, jak si to ty představuješ.
To že je to pakáž, to souhlasím, a to že tu ta pakáž napáchala ty největší škody a proto je to tady tak pozadu, to taky. Ale ta pakáž je tady pořád, akorát si vyměnili vlajku, a cpou se sem místo z východu, tak ze západu.t256 píše: ↑14. 5. 2019, 3:02 Za sociku se vybudovalo prd, jen se prozralo to co komunisti ukradli a speli jme tam, kde je dnes Venezuela.