Jako ze ve stylu, umim zalozit a ridit firmu ktera dobre vydelava, ale neudelam to a budu redeji delat za par korun pro stat?
To neni ze to nikdo nechce vzit do ruk, on nikdo takovy o kom mluvis neexistuje

Moderátor: sysel
Jako ze ve stylu, umim zalozit a ridit firmu ktera dobre vydelava, ale neudelam to a budu redeji delat za par korun pro stat?
Ty taky nechceš moc chápat co píšu viď? Já jsem zastánce především fungující správy. To že to tady není možný v tomhle složení státního aparátu se nepřu. DHL by to neudělala, ani já, ani ty. Mluvím celou dobu o tom, že by to šlo, kdyby se chtělo. Proč to jde u DHL, a ne u ČP? Mají manageri snad u tý pošty málo?t256 píše: ↑14. 5. 2019, 8:35S tim trestni oznameni nic nenadela, maximalne z toho vyplyne ze dotycny ktery to objednal je neschopny bridil. Kolik za nakup takovych kramu dostal do vlastni kapsy mu nikdo nedokaze, pokud neni uplny pitomec jako treba Rath.
Otazka pro zaryte zastance statnich firem: Myslite si, ze by DHL koupila stroj ktery neni schopny precist cerny balik?![]()
A ty máš pocit že manažeři u státu vydělávají málo? Roman, Žaluda, ten z ČP?
Bingo, a já bych si na to vzal i svý lidí, který si dovedu efektivně na místě srovnat.
Tak kde je problém ,dražší než ty naše firmy asi nebudou
Toť otázka. Výběrová řízení jsou tak složitá a je v nich tolik "háčků", že je prakticky nemožné zaručit, že je nevyhraje nějaký vykuk. A když už je vyhraje, tak stát má v podstatě povinnost se nechat napálit, oficálně nemůže říct, že ten majitel firmy vypadá nějak divně, od nich to radši nechceme.
Umysl mu nedokazes, stroj nejak funguje. A i kdyby nekomu kdo vypracovaval technickou dokumentaci dokazali nejake pochybeni, stejne mu diky zakoniku prace nemohou sebrat vic jak tusim 3 mesicni mzdy.
za skody zpusobene nespravnym postupem nese ze zakona odpovednost stat, ktery daneho odskodni z penez, ktere od nas vybral na danich, kruh se uzavira
Nestojí nad nimi _majitel_ s karabáčem
A jsme zase u toho, že ti majitele jsme my všichni, a má tam bejt náma zvolenej člověk, kterýho zase mužem odvolat, případně ho někdo odstíhá a zavře na 20 let.