Zbaštil jsem koblížka na másle smaženého, co od od babičky utekl, né od Babiška, jsem mazaná liška
hospudka
Moderátor: sysel
Tak je to správně ,taky jsem byl i s celou rodinou ,samozřejmě pravici ,ale Fiala s charizma otravného učitele dějepisu a ta jeho parta taky není žádná radost.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale zdá se, že jako jediní nazývají věci správnými jmény a nabízejí taky způsob řešení. Lidovce nemusel ani můj otec (ten je m.j. pamatoval už z První republiky), Starostové - to je banda vyjebaných trampů (praví trampové prominou), Piráti si to u mne posrali hned ze začátku, jak umožnili Babišovi a komunistům ovládnout Sněmovnu. TOPka, to je takový lidovecký truc podnik zaměřený na nekatolíky. Ono si člověk na tom roztříštěném křídle moc nevybere.
Tohle toto nechápu, proč ze státního rozpočtu tečou peníze šaškům, co se cpali tak akorát ke korytu. A že se tam cpali úplně všichni. https://www.reflex.cz/clanek/volby-volb ... lGsIr9LRQI
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No protoze jim dal nekdo hlas
Nechapu ale toho nekoho kdo to da takovejmhle lidem
Cim dal vic mam pocit ze by svepravnost mela byt podminena psychotesty a iq testy.
Nechapu ale toho nekoho kdo to da takovejmhle lidem
Cim dal vic mam pocit ze by svepravnost mela byt podminena psychotesty a iq testy.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Tak to by pak byl jenom ANOfert, pokud by se nepřidali další miliardáři. Ti vymaštění to tak ale chápou a volí Bureše. To, že někteří možná volili Sejrošku myslíc, že volí StBáka, jenom ukazuje na jeho voličský elektorát. Já té kočeně ty prachy přeju za tu recesi a za druhé, že se ukázalo, jaké má Bureš voliče, kteří snad neumí ani pořádně číst, natož přemýšlet.
Koukám, že ty budeš přinejmenším docent, když nedokážeš ani správně napsat jméno premiéra. Já Babiše nikdy nevolil, ale když vidím Kalouska, demoblog a jim podobné, jak kvičí, říkám si, že to asi nedělá tak špatně, když si vzpomenu na ty zvěrstva, co tu dělali předtím 
Ty kampaně, a mimo jiné někteří ani žádnou neměli máš stejně už zaplacenou a nemůžeš spolíhat že tě někdo zvolí, tak proč by zpětně měl stát podle hlasů vyplácet nějhaký příspěvky, na co, zbytečně vyhozený peníze co by se dají používat daleko účelněji.
Jestli ty peníze půjdou z tvýho, tak klidně ať ten milion má, ale nevim proč by se na to měli skládat všichni (co něco dělaj, sockám je to jedno) že si někdo dělá prdel. Ono to v důsledku zase taková prdel není, a pak sedí to povídání o těch blbečcích co nedokážou rozpoznat ani ten název.
Jestli ty peníze půjdou z tvýho, tak klidně ať ten milion má, ale nevim proč by se na to měli skládat všichni (co něco dělaj, sockám je to jedno) že si někdo dělá prdel. Ono to v důsledku zase taková prdel není, a pak sedí to povídání o těch blbečcích co nedokážou rozpoznat ani ten název.
Naposledy upravil(a) DwPetr dne 29. 5. 2019, 7:36, celkem upraveno 2 x.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Takže komunista...
Proč neumím napsat správně jméno premiéra, krycí se nesmí používat?
Naposledy upravil(a) Josef dne 29. 5. 2019, 7:37, celkem upraveno 1 x.