hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
DwPetr

29. 5. 2019, 7:37

Josef píše: 29. 5. 2019, 7:34
Britt píše: 29. 5. 2019, 7:29 Koukám, že ty budeš přinejmenším docent, když nedokážeš ani správně napsat jméno premiéra. Já Babiše nikdy nevolil, ale když vidím Kalouska, demoblog a jim podobné, jak kvičí, říkám si, že to asi nedělá tak špatně, když si vzpomenu na ty zvěrstva, co tu dělali předtím :)
Takže komunista...
Proč by měl být komunista každej kdo se nechová jako blbec?
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
pafik

29. 5. 2019, 7:39

t256 píše: 29. 5. 2019, 6:02 Vetsinu hlasu dostali proto, ze Babis cili predevsim na volice kteri maji v hlave totalne nasrano a kteri nejsou schopni ani rozeznat nazev strany kterou voli :-)
To jseš trochu mimo. Myslím, že hodně lidí ho volilo proto, že doufalo, že se objevil konečně někdo, kdo to tu dá do pořádku. Že už si nahamounil dost, aby taky myslel na lidi. A nebo volili nejmenší možné zlo. No, není tomu tak. Kdysi jsem ze stejného důvodu volil kalouse. Předvolební kecy vypadaly slibně, aber die koncen :mrgreen: . A jelikož jen blbec udělá stejnou chybu víckrát, tak podruhé už jsem ho nevolil. A ani tentokrát jí neudělám dvakrát. Spíš by mě zajímalo, kdo ho ještě volí; jestli má svitu omezených blbů, nebo jsou jeho voliči opradu přesvědčení, že on je ten pravý. Ale to by šlo napsat o většině stran.
DwPetr

29. 5. 2019, 7:40

A nebo se jen pořád neobjevil nikdo kdo by alespoň byl trochu přesvědčivej, že předvede něco lepšího :idea:
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Josef
Sponzor fora

29. 5. 2019, 7:50

DwPetr píše: 29. 5. 2019, 7:37
Josef píše: 29. 5. 2019, 7:34
Britt píše: 29. 5. 2019, 7:29 Koukám, že ty budeš přinejmenším docent, když nedokážeš ani správně napsat jméno premiéra. Já Babiše nikdy nevolil, ale když vidím Kalouska, demoblog a jim podobné, jak kvičí, říkám si, že to asi nedělá tak špatně, když si vzpomenu na ty zvěrstva, co tu dělali předtím :)
Takže komunista...
Proč by měl být komunista každej kdo se nechová jako blbec?
Právě, že podle stylu vyjadřování....
fmodel
Kontaktovat uživatele:

29. 5. 2019, 9:21

Britt píše: 29. 5. 2019, 7:29 Já Babiše nikdy nevolil, ale když vidím Kalouska, demoblog a jim podobné, jak kvičí, říkám si, že to asi nedělá tak špatně, když si vzpomenu na ty zvěrstva, co tu dělali předtím :)
Přesně o tom to je když ti porevoluční vyprávěli jak bude krásně ,jak doženeme Německo a další vzory a přitom kradli za pomoci kamarádů jako straky .
Nedej bože když znáš někoho kdo pomáhal odklánět majetek pro tu elitu, to by jeden blil a né jen jeden ale asi všichni .
Tak že třeba ti z líhně generálů by mohly vyprávět jak to Mirda uměl a jak to zařizoval aby na něm neulpělo ani zrnko pochybností (stejně to nestačilo) .Heslo jednoho soc dem ,,když žereš tak nemlaskej " hovoří samo za sebe .
Tak že se není čemu divit když volí Babiše protože si řeknou že odstaví od koryt ty ostatní, a jednoho přece uživíme .Těžký to mají teď podnikatelé co se přicucli na ODS a TOPku ty jsou vyhladovělí jak klíšťata po zimě a snažej se přicucnout na ti co vítězí.
No a teď si vzpomeňte jak dopadli fabriky po revoluci když dělníkům brali mašiny a nářadí pod rukama :wink: Co třeba Josef ? ty jsi těch 30let prožil jak ?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
DwPetr

29. 5. 2019, 9:26

:idea: :wink:
Britt

29. 5. 2019, 9:33

Zase jsi se netrefil s těmi komunisty. Volím ty, kteří jako jedni z mála navrhují uzákonění referenda a prosazují protiimigrační politiku.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

29. 5. 2019, 9:42

Britt píše: 29. 5. 2019, 9:33 Zase jsi se netrefil s těmi komunisty. Volím ty, kteří jako jedni z mála navrhují uzákonění referenda a prosazují protiimigrační politiku.
Taky už jsem víc napravo nikoho nenašel ,ale od toho s charizma otravného učitele dějepisu se dozvíš že už jsi tak napravo až je to vlastně nalevo ,něco jako že země je kulatá :lol: a že jen ODS je nositelem těch pravých zlodějských tradic viz. kamarádi toho co nikdy nepracoval a celý život je jen politikem :wink:
filla
Kontaktovat uživatele:

29. 5. 2019, 10:29

pafik píše: 29. 5. 2019, 7:39
t256 píše: 29. 5. 2019, 6:02 Vetsinu hlasu dostali proto, ze Babis cili predevsim na volice kteri maji v hlave totalne nasrano a kteri nejsou schopni ani rozeznat nazev strany kterou voli :-)
To jseš trochu mimo. Myslím, že hodně lidí ho volilo proto, že doufalo, že se objevil konečně někdo, kdo to tu dá do pořádku. Že už si nahamounil dost, aby taky myslel na lidi. A nebo volili nejmenší možné zlo. No, není tomu tak. Kdysi jsem ze stejného důvodu volil kalouse. Předvolební kecy vypadaly slibně, aber die koncen :mrgreen: . A jelikož jen blbec udělá stejnou chybu víckrát, tak podruhé už jsem ho nevolil. A ani tentokrát jí neudělám dvakrát. Spíš by mě zajímalo, kdo ho ještě volí; jestli má svitu omezených blbů, nebo jsou jeho voliči opradu přesvědčení, že on je ten pravý. Ale to by šlo napsat o většině stran.
Kdo ho voli?, duchodci a statni urednici, fizlove a jina havet, pocet hlasu tomu presne odpovida
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Josef
Sponzor fora

29. 5. 2019, 10:38

fmodel píše: 29. 5. 2019, 9:21 ...
No a teď si vzpomeňte jak dopadli fabriky po revoluci když dělníkům brali mašiny a nářadí pod rukama :wink: Co třeba Josef ? ty jsi těch 30let prožil jak ?
Tak mezi největší tuneláře já řadím bývalé i současné členy KSČ(M), ti mají zlodějnu v krvi. Nebyli to lidé z ODS a jiných nově vzniklých stran, jak se snaží rudá garda oblbnout lidi. Tito komouši měli postavení a informace. Tak třeba příběh jednoho podnikatele: Před převratem člen KSČ a taky LM (pro mladé neznalé - Lidových milicí, což byla bojůvka tvrdých komunistů, za státní peníze, na silové udržení moci). Po převratu se z něj stal ředitel jednoho významného podniku. Z této pozice majetkově "vstoupil" do do několika dcer této firmy. Poté přes "bílé koně" rozjel firmu, do které přesunul část výroby z podniku, kterému řediteloval. Až se to rozběhlo, tak opustil post generála a do této firmy přešel. A můžeš mně deset let vyprávět, že to byl ODSák a stejně mne nepřesvědčíš, protože vím. Osobně neznám více než jednoho, co nebyl komunista a privatizoval. Všiml jste si někdo, kde se tenkrát "rozpustili" příslušníci StB po jejich propustce? Do možných firem těchto bývalých soudruhů. Babiš z nich má dokonce jednu divizi.
Jak jsem prožil těch 30 let? To by bylo možná na dlouho, ale ve stručnosti. Prvních 10 to byla ještě ta euforie, druhých 10, to už byla tvrdá realita a posledních 10, to už se mně začalo zdát, že to vede někam do (_._). Asi ještě nejsme u cíle, ale směr je nastavený. Alespoň prozatím. Hodně nových věcí jsem za tu dobu uviděl, něco jsem se i naučil, něco zase naučil já jiné (i svoje děti), jen lituju, že to nepřišlo dříve, nebo, že nejsem mladší. Nejvíce mne vždy potěšilo, když jsem udělal něco, co lidem zjednodušilo, nebo zpříjemnilo práci. Takže když se ohlédnu, docela jo. :)
Carl_FM

29. 5. 2019, 11:14

Dodám, že je naivní považovat listopad 89 za nějaký prudký zlom. To co se dělo předtím, pokračovalo dál. StB co měli v palici a kontakty, přišli k majetku, policajti co brali předtím, brali dál. Atd.
Byl jsem sice mladý kluk, ale pamatuji si, že už tenkrát někteří ekonomové říkali, že Německo nedoženeme nikdy.

Nadáváte na Kalouska, ale on se stal ministrem financí za krize, já byl v r. 2009 pátky doma a za 0Kč (donutili nás podepsat nové smlouvy), odměny nebyly, takže jsem měl plat o třetinu nižší, ale důchodcům Kalousek nic nevzal. Ano, měl sekeru přes 200 miliard, ale to udělala krize, nevytáhnu peníze z podniků, když je nemají. Dočasně byly sníženy platy policajtům, hasičům. Dočasně zvedlé DPH. Sobotka s Babišem dočasné změnil na trvalé a jeli v Kalouskem nastavených kolejích dál. (a stále jedou 21% DPH).

Současná vláda má k dispozici v rozpočtu více jak 350 miliard navíc a přesto je naplánovaná sekera 40 miliard. Důchodci dostali 6 miliard na vlaky, ale škrtli 2 miliardy na sociální služby, takže důchodce má sice vlak skoro zadarmo, ale umírat bude doma sám bez hospicové pečovatelky.
A pro příznivce přímé demokracie... jste pro odvolatelnost politiků, ale vadí vám ústavní žaloba na přímo voleného prezidenta.... SPD je jen podnikatelský projekt pana Okamury. Mašina na prachy a voliči platí a ještě mu to žerou.
Ještě dodám, že letos už je sekera snad 30 miliard a Babiš rozfofroval i zbytek fondu národního majetku z privatizace (18 miliard), na který nešáhl ani Kalusek. Mělo to být na ekologické škody.
Naposledy upravil(a) Carl_FM dne 29. 5. 2019, 11:47, celkem upraveno 1 x.
MAS FU2A, TOS SM16A
fmodel
Kontaktovat uživatele:

29. 5. 2019, 11:45

Carl_FM píše: 29. 5. 2019, 11:14
A pro příznivce přímé demokracie... jste pro odvolatelnost politiků, ale vadí vám ústavní žaloba na přímo voleného prezidenta.... SPD je jen podnikatelský projekt pana Okamury. Mašina na prachy a voliči platí a ještě mu to žerou.
No samozřejmě že je to podnikatelský projekt ,stejně jako TOP09 to se přece ví a nikdo to moc nevyvrací ,ale co chceš volit když ses tolikrát spálil.
To že vzniknul projekt SPD je přece jasný ,pokud by nevznikla Lisabonská smlouva a nesnažila se skupinka Eurohujerů ovládnout Evropu + to hyperkorektní šílenství a ekonomicko migrační krize která trápí jen ty dole a nahoře jim to sype tak by nebylo pro SPD místo a měl by tak 0,01% ,takhle je šance že se v Evropě naředí skupina vládnoucích dobroserů a třeba se to podaří vrátit troch zpět.
DwPetr

29. 5. 2019, 11:59

Přesně tak.Např. Ortel taky nevyhrál Slavíka proto, že by něco velkýho uměl, ale proto že už toho lidi měli dost. (A tak to raději zrušili)
Carl_FM píše: 29. 5. 2019, 11:14 SPD je jen podnikatelský projekt pana Okamury. Mašina na prachy a voliči platí a ještě mu to žerou.
A ty znáš stranu, nebo politika, kterej nemá politiku jako podnikatelskej záměr? Tak možná právě prezident Zeman, protože tomu už je to jedno, a je spíš jen berlička pro kruhy co stojí za ním...

Co se týká programu SPD, tak se podívej jak s podobným programem získavají stejný spřátelený strany v Evropě.

Např. to Kalouskovo snížení platu pro složky IZS trvalo skoro 10 let než se narovnalo. A ti s tím nemohli dělat vůbec nic. Když Babiš přišel s EET, tak byl najednou kvikot, a to by prosím pěkně nikomu tím nic neukradl, jen tím donutil některý přiznat všechno a ne jen něco.
lubbez

29. 5. 2019, 12:14

Před převratem bylo nějakejch 70 % pracující populace v KSČ. Ty co byli nejveš tak se dostali k moci a samozřejmě i k lizu. Aby se vyčistilo "ovzduší" , tak se skartovala ta nejdůležitější část STBáckejch spisů. Proč se neudělala hned po převratu měna aby zmizely černý prachy? Jeden z velkejch kapitánů nové doby mi na to řekl, "Luboši neblbni, peníze ještě nejsou zahnízděný." Nijak zvlášť se o politiku nezajímám, ale neustálý hlášky o komunistech mi už pomalu 30 let po převratu přijdou poněkud směšný. Sociální dávky? Máme tu už druhou generaci plných pobíračů dávek. Navýšením určitě nic nezlepšíme. Pobírat dávky by nemělo být výhodné. Vidím to u nás na vsi, v 7,00 otvíraj bistro u Oudy a už tam stojí parta nemakačenků ve frontě na pivo. Pracovat nebudou, protože mají dávky. Tady dostatala demokracie první facku, když ÚS rozhodnul, že nemusíš ani náznakově pracovat abys měl nárok na dávky. Takhle by se dalo pokračovat dál a dál. A už jenom úsměvná na konec Babiš. :-) Může úplně za všechno a brzy bude zodpovědnej i za sucho, co tady máme.
DwPetr

29. 5. 2019, 12:28

lubbez píše: 29. 5. 2019, 12:14 když ÚS rozhodnul, že nemusíš ani náznakově pracovat abys měl nárok na dávky.
Tohle jsem taky nepochopil. Naopak bych to absolutně podmínil. A ne že někdo dostane dávky, ale stát mu umožní práci aby nechcípl hladem, a komu se to nelíbí, může si najít práci lepší, nebo líp placenou.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“