hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Josef
Sponzor fora

9. 6. 2019, 10:06

fmodel píše: 9. 6. 2019, 9:45
Josef píše: 9. 6. 2019, 9:27
fmodel píše: 9. 6. 2019, 9:19
No vzhledem k tomu co píšeš pod tou fotkou tak je jasný že jseš jinej ,prostě Německo bylo na straně spojenců :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nepodsouvej mně tvoje myšlenky, to jsem nikde nepsal. To co si myslíš piš za svou osobu a nedávej to jiným! Klidně si tady šiř demagogii, ale nedávej to jako výroky jiných, ale svoje, jo?
Když ty meleš jen to svoje a píšeš to mimo kontext fotky nebo dotazu ,tak že přesně jako o voze a o koze ,prostě jak diskuze se senilním dědečkem zeptáš se ho na něco a odpoví ti naprosto na něco jiného na co ses ho neptal. :wink:
A ti Němci v Normandii byli vítat ty Brity ?? A to že byly na špatný straně znamená to jako co? To jako že zapomenem na to jak Němci vraždili v Evropě a kdekoliv jinde ,nebo to byl jen sám Hytler a ostatní za nic nemohli ? Jen nesnáším překrucování dějin !
To že Rusáci nebyly a nejsou žádný svatouškové je jasný ale překrucovat dějiny proto že se to nehodí není o nic lepší .
Kolik zemřelo Rusů za války a kolik spojenců? Z kolika kilometrů čtverečných vyhnali Rusové ty tvoje německé spojence, a kolik kilometrů čtverečných osvobodili sojenci od těch tvojich německejch spojenců ?
Moje máti říkala: s p......m se nedomluvíš, se soplivým nenajíš.
Kde jsem, ty hotentote, napsal, že Němci byli naši spojenci. Asi si opravdu senilní dědek, jak píšeš.
Kolik padlo lidí na té které straně je taky otázka na nakládání s lidskými zdroji té které strany. Spojenci neměli prostě heslo "nás mnógo". To kolik kdo osvobodí bylo předem dohodnuto, Stalin chtěl dojít do Berlína. Proč nesouhlasil, aby Amíci došli na pomoc Praze? Ale to bude asi marné, jak píšeš výše.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2019, 10:16

Josef píše: 9. 6. 2019, 10:06
Josef píše: 9. 6. 2019, 9:27
Nepodsouvej mně tvoje myšlenky, to jsem nikde nepsal. To co si myslíš piš za svou osobu a nedávej to jiným! Klidně si tady šiř demagogii, ale nedávej to jako výroky jiných, ale svoje, jo?
Když ty meleš jen to svoje a píšeš to mimo kontext fotky nebo dotazu ,tak že přesně jako o voze a o koze ,prostě jak diskuze se senilním dědečkem zeptáš se ho na něco a odpoví ti naprosto na něco jiného na co ses ho neptal. :wink:
A ti Němci v Normandii byli vítat ty Brity ?? A to že byly na špatný straně znamená to jako co? To jako že zapomenem na to jak Němci vraždili v Evropě a kdekoliv jinde ,nebo to byl jen sám Hytler a ostatní za nic nemohli ? Jen nesnáším překrucování dějin !
To že Rusáci nebyly a nejsou žádný svatouškové je jasný ale překrucovat dějiny proto že se to nehodí není o nic lepší .
Kolik zemřelo Rusů za války a kolik spojenců? Z kolika kilometrů čtverečných vyhnali Rusové ty tvoje německé spojence, a kolik kilometrů čtverečných osvobodili sojenci od těch tvojich německejch spojenců ?
Kde jsem, ty hotentote, napsal, že Němci byli naši spojenci. Asi si opravdu senilní dědek, jak píšeš.
Kolik padlo lidí na té které straně je taky otázka na nakládání s lidskými zdroji té které strany. Spojenci neměli prostě heslo "nás mnógo". To kolik kdo osvobodí bylo předem dohodnuto, Stalin chtěl dojít do Berlína. Proč nesouhlasil, aby Amíci došli na pomoc Praze? Ale to bude asi marné, jak píšeš výše.
Vždyť to píšu že odpovídáš mimo kontext fotky kde jsou Němci označeni jako spojenci z II světové války - ty jseš slepej nebo to fotku nevidíš dědečku ???
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

9. 6. 2019, 10:25

fmodel píše: 9. 6. 2019, 10:16

Vždyť to píšu že odpovídáš mimo kontext fotky kde jsou Němci označeni jako spojenci z II světové války - ty jseš slepej nebo to fotku nevidíš dědečku ???
Nejsem slepý, vidím tu fotku a vím, že je to "doupravené" aby to nevypadalo jako připomínka Dne D, ale jako foto spojenců, jak chtěl nějaký patrně proruský troll. Asi ta máti měla pravdu.... :)
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2019, 10:30

Josef píše: 9. 6. 2019, 10:25
Nejsem slepý, vidím tu fotku a vím, že je to "doupravené" aby to nevypadalo jako připomínka Dne D, ale jako foto spojenců, jak chtěl nějaký patrně proruský troll. Asi ta máti měla pravdu.... :)
Jasně že to upravil přímo Putin protože věděl jak tě to rozhodí :wink: A maminku do toho netahej protože by ti třeba řekla ,,že jsem tě radši nezastudila" :wink:
Josef
Sponzor fora

9. 6. 2019, 10:36

fmodel píše: 9. 6. 2019, 10:30
Jasně že to upravil přímo Putin protože věděl jak tě to rozhodí :wink: A maminku do toho netahej protože by ti třeba řekla ,,že jsem tě radši nezastudila" :wink:
Pro podsouváš možná slova tvé matky do úst matky mojí? Ale to ty tuze rád podsouváš, co? :lol: Hlavně když ti někdo "šáhne" na Rusy a jejich vůdce. :lol:
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2019, 10:53

Josef píše: 9. 6. 2019, 10:36
Pro podsouváš možná slova tvé matky do úst matky mojí? Ale to ty tuze rád podsouváš, co? :lol: Hlavně když ti někdo "šáhne" na Rusy a jejich vůdce. :lol:
Víš pokud si třeba ve škole někdo pozval na pomoc matku tak byl jako kluk v partě vyřízený ,no a ty sis začal :lol:
No a Rusové mi jsou ukradený jen nesnáším ten anální alpinizmus k našim jako spojencům (stejně jako před tím k Rusům).
Co mě ale strašně baví až se za to stydím :oops: je jak tě pořádně nastartovat a točit a točit :lol:
Josef
Sponzor fora

9. 6. 2019, 11:09

fmodel píše: 9. 6. 2019, 10:53
Víš pokud si třeba ve škole někdo pozval na pomoc matku tak byl jako kluk v partě vyřízený ,no a ty sis začal :lol:
No a Rusové mi jsou ukradený jen nesnáším ten anální alpinizmus k našim jako spojencům (stejně jako před tím k Rusům).
Co mě ale strašně baví až se za to stydím :oops: je jak tě pořádně nastartovat a točit a točit :lol:
No, kdyby to samé nebavilo i mne, tak s takovým nešťastníkem, jako jsi ty neztrácím čas. Já si na pomoc matku nikde nezval, jen ji cituji a měla pravdu. Tvoje názory a rádoby argumenty jsou naprosto směšné, jen si chceš masírovat ego. Jaký je to anální alpinismus, když se poukáže na imperialistickou politiku a faktické anexe cizích území Ruskem? Ty okamžitě vyskočíš, jako čert z krabičky na podporu Rusů.
No nic, jdu si dát dobrý oběd a pak nělat něco smysluplnějšího, než s tebou zbytečně ztrácet čas. Už jsem se dostatečně pobavil, jak vytočit trolla.
testone
Sponzor fora

9. 6. 2019, 11:27

byly to oslavy dne D, tedy vylodění spojenců v Normandii
tam Rudá armáda nebyla
nebyly to oslavy konce WWII
.....
pokud vím tak oficiální interpretace přítomnosti německé delegace je taková, že spojenci bojovali proti nacistům a hitlerovské armádě, nikoli proti Němcům jako takovým
dává se tím najevo, že poválečná SRN se od nacistické minulosti distancovala
to je třeba rozlišovat
jinak by asi nebyla cesta, jak s Němci v Evropě koexistovat
.....
pár fotek z akce daksovernormandy.com na Drop zone "K" 5.6.2019
na tom tandemu je jeden ze dvou přímých účastníků výsadku z r. 44 kteří si to po 75 letech zopákli, je mu 97 let, skočili tam takhle oba
těch Dakot tam nakonec letělo 12, odstartovali z Duxfordu s cca 3hod. zpožděním proti plánu, na poslední chvíli je začali prohledávat policajti a celníci se psy atd. kvůli drogám a zbraním atd.
v Duxfordu jich bylo kolem třiceti
úřední šiml holt zas jednou zařehtal naplno
P1040566m.JPG
P1040603m.JPG
P1040617m.JPG
P1040626m.JPG
Naposledy upravil(a) testone dne 9. 6. 2019, 11:38, celkem upraveno 1 x.
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2019, 11:30

Josef píše: 9. 6. 2019, 11:09
fmodel píše: 9. 6. 2019, 10:53
No, kdyby to samé nebavilo i mne, tak s takovým nešťastníkem, jako jsi ty neztrácím čas. Já si na pomoc matku nikde nezval, jen ji cituji a měla pravdu. Tvoje názory a rádoby argumenty jsou naprosto směšné, jen si chceš masírovat ego. Jaký je to anální alpinismus, když se poukáže na imperialistickou politiku a faktické anexe cizích území Ruskem? Ty okamžitě vyskočíš, jako čert z krabičky na podporu Rusů.
No nic, jdu si dát dobrý oběd a pak nělat něco smysluplnějšího, než s tebou zbytečně ztrácet čas. Už jsem se dostatečně pobavil, jak vytočit trolla.
Tak se pěkně napapej ať máš silu na další kolo ,ale dneska už to nebude mám jiný program :D
fmodel
Kontaktovat uživatele:

9. 6. 2019, 11:35

testone píše: 9. 6. 2019, 11:27
pokud vím tak oficiální interpretace přítomnosti německé delegace je taková, že spojenci bojovali proti nacistům a hitlerovské armádě, nikoli proti Němcům jako takovým
dává se tím najevo, že poválečná SRN se od nacistické minulosti distancovala
to je třeba rozlišovat
jinak by asi nebyla cesta, jak s Němci v Evropě koexistovat
Jasně Pavle vím že máš pravdu ,ale tím jsi mi zkazil tu přestřelku s Josefem když už se to profláklo :wink:
DwPetr

9. 6. 2019, 11:52

Každá velmoc někoho okupuje, ale u Rusů to vadí víc, kdežto u protistrany je to v pořádku, ta s sebou přizve lízače z NATa. Polovina se obsadí silou, druhá polovina se obsadí v rámci jakože ochrany. V tipný je, jak si třeba US předsune základny dobrovolně do evropy do zemí, aby byla Rusku blíž, a pak ti obyvatelé té země, když chtějí jet do US na vejlet, tak musej žádat o víza, aby vůbec mohli :lol:

Jde o ten dvojí metr. A tahá se do toho minulost.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
t256

9. 6. 2019, 12:22

Sam sis dokazal ze USA zadnou zemi neanektovaly. To by pak prece nepotrebovali ty viza :-)
DwPetr

9. 6. 2019, 2:07

Co to má s tím co společnýho, tohle je ještě horší varianta :roll: Akorát nepotřebují vlastnit ovce, stačí jim vlastnit ovčáka. Pro ovce se nic nemění.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Mex

9. 6. 2019, 4:54

Josef píše: 9. 6. 2019, 8:44 Vymyto máš ty. Německo (alespoň to západní) se po válce vrátilo k demokratickým zemím, na rozdíl od SSSR a jeho nynějšího nástupce Ruska.
Sedíš doma. Najednou ti někdo rozkopne dveře a zapíchne do tebe kudlu.
Přijde záchranář, který ti zachrání život a většinu zdraví. Ale nechá si za to zaplatit, a to dlouhodobě, na splátky.
Po nějaké době se ten hajzl, co tě málem zabil, polepší. Teda spíš je polepšen, protože jsou na něho nasazeni vychovatelé.
Ten záchranář chce i dál platit splátky za to, že tě dal jakž-takž dohromady.
Kdo je ten špatný? Ten hajzl (i když teď už násilím polepšený) nebo ten záchranář, co dál vyžaduje splátky?
Josef píše: 9. 6. 2019, 8:44 Kolik válek a anexí cizích území, či obsazení vojenskou silou provedlo Německo od konce války do dneška a kolik Rusové?
Z Tvého postu vybírám: "... na rozdíl od SSSR a jeho nynějšího nástupce Ruska ..."

Kolik tedy zemí obsadilo Rusko vojenskou silou? Myslím zemí, které nebyly předtím součástí SSSR. Protože Rusko je přece nástupcem toho SSSR (jak píšeš), takže tam panují jistě trochu jiné vazby a vztahy.

Kdyby ses tahle trvale navážel do Sovětského svazu, tak bych s Tebou vřele souhlasil. SSSR byl od Lenina až do Černěnka (s krátkou výjimkou vlády Andropova) fakt hnusný útvar.
Ale Rusko není tehdejší Sovětský svaz.

Jsem poměrně volnomyšlenkářskej. Takže existenci nějakých světových policajtů zvládám dost špatně. A ty policajty tady dneska hrají USA (v oblasti politické) a Německo a Francie (v oblasti morální). Rusko ne.
Josef
Sponzor fora

9. 6. 2019, 6:08

Mex: Takže když nás anektoval ten rakušák s knírkem, tak to bylo podle tebe jiné, protože jsme kdysi patřili pod Rakousko? V čem byl Andropov lepší? Že nechal udělat atentát na Brežněva, nebo že byl šéfem KGB? Proč mají Rusové právo anexe bývalých území SSSR, když se ty státy z vlastní vůle staly samostatnými? To snad mají právo i na státy bývalé Varšavské smlouvy?
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“