hospudka
Moderátor: sysel
Nikdo nepopírá, že ANO vyhrálo volby. Jenomže to je neopravňuje udělat premiérem člověka se střetem zájmů a podezřelého z dotačních podvodů.
Ať si udělají premiérem někoho bez návaznosti na Agrofert a bude to OK. Klidně Jourovou. Ne Faltýnek, ne Brabec.
Benešová je sekundární problém. Je to Zemanův kůň, taktéž Toman, Metnar Staněk. Tyhle lidi dost možná ani Babiš odvolat nedokáže.
Ať si udělají premiérem někoho bez návaznosti na Agrofert a bude to OK. Klidně Jourovou. Ne Faltýnek, ne Brabec.
Benešová je sekundární problém. Je to Zemanův kůň, taktéž Toman, Metnar Staněk. Tyhle lidi dost možná ani Babiš odvolat nedokáže.
Naposledy upravil(a) Carl_FM dne 27. 6. 2019, 6:17, celkem upraveno 1 x.
MAS FU2A, TOS SM16A
Já taky jeho chování nijak neomlouvám, jen se nedivím tomu, že se tý firmy nevzdal a jenom ji odložil. To že má firmy kterejm si dovede přihrát dotace a je ve střetu zájmu, to taky nerozporuju. Jen říkám, že problém není on, ale ti co mu tohle umožnili. Jedinej rozdíl mezi ním a jinejma oligarchama je v tom, že na něj je víc vidět. Proč se nedělají demonstrace proti Rittigovi, Bakalovi? Podělal víc lidí Babiš nebo Bakala? kdo jim to umožnil? Proč nejsou v base, kdo ovlivnil justici? A proč se proti tomu ovlivnění nedemonstrovalo, ale raději se demonstruje preventivně aby náhodou k tomu ovlivnění někdy v budoucnu nedošlo?robokop píše: ↑27. 6. 2019, 4:27 No kdybych si musel vybrat tak bych si vybral.
Ja se tenkrat firmy vzdal.
Posleze jsem zase zacal od nuly.
Ale to snad jeho chovani preci nijak neomlouva.
Stejne jako by se zlodej v obchode hajil tim ze mu to ale chutna.
Nebo uz jsme nadobro prestali premyslet?
Jen prejimame cizi nazory?
Přesně jak říkáš, je to o tom, že spousta lidí přestala přemýšlet a přebírá cizí názory, a ani sami neví proč. To je oč tu běží. Já jsem pro, když Babiše odsoudí, ať ho zavřou klidně na celu k Rathovi.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
A až se to prokáže, nebo vyvrátí, tak se může klidně třeba vrátit. Otázka je, jak moc vliv v tý straně má, jestli by to něco vyřešilo, stejně jako tenkrát u Vítka Bártů, nebo dneska v SDP. Myslím, že by stejně tak vadil kdokoliv jinej, předpokládám, že spousta lidí v té straně pochází z Agrofertu, nebo budou minimálně šéfovi loajální. Ostatně, s Babišem ANO stojí a padá. Stejně jako celá vláda, a proto ji opět neshodili, když měli možnost... protože by se už ke korýtkám podívat nemuseli.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
No ja te chapal tak, ze tam nevidis pricinnou souvislost i v pripade, ze by tam byla korelace

Tak jsme asi v souladu - v tomto, do sirsich souladu te netaham

Natoz ted, kdyz DwPetr vyjadril nazor, ze za to (asi ohybani dotaci) Babis nemuze, ze za to muzou ti, co mu to umoznili. Jakoze vrah za vrazdu nemuze, ale muzou za to ti, co ho nezastavili?
To je fakt mysleni zvlastniho razeni, mozna lidi zvlastniho razeni (take asi dohledatelne pro ty, co nemaji historicke souvislosti

Ted mne napadlo, proc by za to Babis nemohl - no ma mentalne postizene obe deti, ktere instaloval do tech firemnich organu - jestli neni (mo)mentalne postizenej taky, pak by za to fakt nemohl ...
To je asi vysvetleni situace a vsichni v ANO se mu asi boji rict - no rict sefovi firmy (statu), ze je "mental", to fakt chce odvahu

Naposledy upravil(a) lapa dne 27. 6. 2019, 5:01, celkem upraveno 2 x.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano problem neni pouze on
Problem je celkove selhani spolecnosti ktere v jeho pripade je tak krasne videt. On ale za tim je jako prvotni clen a konkretni pachatel v jedne osobe.
Co se tyce te nedbalosti a zanedbani pece jsou i jine zakony.
A jestlize jsi mohl vedet ze by mohlo dojit k fatalni situaci mas zakonnou povinnost jednat.
Prave jsem to pred tydnem resil s advokatou a s urady.
Problem je celkove selhani spolecnosti ktere v jeho pripade je tak krasne videt. On ale za tim je jako prvotni clen a konkretni pachatel v jedne osobe.
Co se tyce te nedbalosti a zanedbani pece jsou i jine zakony.
A jestlize jsi mohl vedet ze by mohlo dojit k fatalni situaci mas zakonnou povinnost jednat.
Prave jsem to pred tydnem resil s advokatou a s urady.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Vražda a dotace jsou trochu rozdílný nemyslíš?
Asi si ještě nepochopil princip kterým ty dotace získal, on nepřišel po tmě s pytlem do banky pro peníze. On si o ně požádal a dostal je. Pokud to bylo na základě podvodu, a nikdo na to nepřišel, pak není podezřelý zloděj, ale podezřelý podvodník. (což je takovej malej detail, a to se u tebe, takovýho citlivýho detailisty divím) Pokud mu ty dotace někdo přidělil, aniž by si to pořádně ověřil, což asi možný bylo, tak pochybyl, nedělal to pořádně, a nebo hůř přehlížel to úmyslně.
A jestli je někdo zloděj, nebo podvodník, rozhoduje soud, a ne tvoje momentální pocity. To je rozdíl mezi mnou, a Tebou. A teď si vzpomeň jak si mě onálepkoval, a popřemejšlel, kdo koho tady věší na lampu. Já čekám jak dopadne trestní řízení a soud, kdežto ty bys Babiše už tahal na rahno, aniž bys viděl jedinej list spisu, čerpáš jen z médií, víme. A přesto ti tvůj světonázor založený na žulových základech neupírám, a nesnažím se z tebe dělat blbce
Asi si ještě nepochopil princip kterým ty dotace získal, on nepřišel po tmě s pytlem do banky pro peníze. On si o ně požádal a dostal je. Pokud to bylo na základě podvodu, a nikdo na to nepřišel, pak není podezřelý zloděj, ale podezřelý podvodník. (což je takovej malej detail, a to se u tebe, takovýho citlivýho detailisty divím) Pokud mu ty dotace někdo přidělil, aniž by si to pořádně ověřil, což asi možný bylo, tak pochybyl, nedělal to pořádně, a nebo hůř přehlížel to úmyslně.
A jestli je někdo zloděj, nebo podvodník, rozhoduje soud, a ne tvoje momentální pocity. To je rozdíl mezi mnou, a Tebou. A teď si vzpomeň jak si mě onálepkoval, a popřemejšlel, kdo koho tady věší na lampu. Já čekám jak dopadne trestní řízení a soud, kdežto ty bys Babiše už tahal na rahno, aniž bys viděl jedinej list spisu, čerpáš jen z médií, víme. A přesto ti tvůj světonázor založený na žulových základech neupírám, a nesnažím se z tebe dělat blbce

Pokud by jsme se o tomhle měli dál bavit, museli by jsme asi začít specifikovat konkrétní situce a podkládat je paragrafovým zněním. Nedbalost je SPTČ, a musí být vysloveně uvedena. Bavili jsme o jízdě pod vlivem, a o tom jak civil zakročí, např. mu zabrání v jízdě, tím, že ho vystrčí z autobusu. Nikde není uvedená SPTČ že je trestné nevytáhnout ožralýho řidiče z auta.
Něco jinýho bude zase případ, kdy jako majitel firmy budeš mít nad halou jeřáb, kterej nemá revizi, a spadne na chlapy na place. Nebo jako Záchranář nebo lékař neposkytneš první pomoc když na parkovišti někdo projede hlavou sklem, nebo jako polda, pokud pojedeš tím autobusem, řidič nalitej to někam opře. Všude to zase bude o tom dokazování, minimálně v tý rovině, jestli jsi o tom vůbec věděl.
To už se bavíme spíš o tý morální stránce, nenechat to jen tak bejt.
Zcela spatne zrekapituluji:
To se jen tak (z pleziru) vytvoril samostatny subjekt Capi hnizdo, majitel Agrofertu si to nevsiml ("patri to nejakym pravnikum"), zazadala/pridelila/(vy)cerpala se dotace, pri otevreni Capiho hnizda se jen tak (oteviral to nejakym pravnikum) mihl predseda vlady, pote co se to divne cerpani zacalo vysetrovat, byli majiteli jenom jacisi pravnici, pak teda jeho blizci, pak teda jeho dementni blizci (na to, jake ma naroky na rizeni statu/pardon firmy, mne docela prekvapuje, ze takovym dementum sveril odpovednost za ni), a nakonec je to utok na Ceskou republiku - pokud by se melo neco vracet, pripadne za to trestat.
Bud jsem uplne blbej nebo musim byt skutecne erudovany pravnik, aby mi to cele davalo smysl.
A hlavne - je spravne a v poradku, pokud je nekde dira v cerpani verejnych penez, tak je zcela OK, ze toho vyuziju
.
A divni jsou ti, co "nekradou", pardon - podvodem necerpaji dotace.
To se jen tak (z pleziru) vytvoril samostatny subjekt Capi hnizdo, majitel Agrofertu si to nevsiml ("patri to nejakym pravnikum"), zazadala/pridelila/(vy)cerpala se dotace, pri otevreni Capiho hnizda se jen tak (oteviral to nejakym pravnikum) mihl predseda vlady, pote co se to divne cerpani zacalo vysetrovat, byli majiteli jenom jacisi pravnici, pak teda jeho blizci, pak teda jeho dementni blizci (na to, jake ma naroky na rizeni statu/pardon firmy, mne docela prekvapuje, ze takovym dementum sveril odpovednost za ni), a nakonec je to utok na Ceskou republiku - pokud by se melo neco vracet, pripadne za to trestat.
Bud jsem uplne blbej nebo musim byt skutecne erudovany pravnik, aby mi to cele davalo smysl.
A hlavne - je spravne a v poradku, pokud je nekde dira v cerpani verejnych penez, tak je zcela OK, ze toho vyuziju

A divni jsou ti, co "nekradou", pardon - podvodem necerpaji dotace.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Nebuď tak uštěpačnej, v tomhle jsme za jedno, ale když někdo někomu přiděluje takovýhle dotace, tak snad pro státní orgány není takovej problém, si ověřit, jak to je ne? Pak teda musel někdo mávnout rukou, jinak si to nedovedu vysvětlit. A pokud je Andy přečůral, dopustil-li se trestnýho činu, tak za něj bude stíhanej, obviněnej, obžalovanej, odsouzenej...
Vždyť je to naprosto jasná věc, proč tady někteří pořád podsouváte tyhle kydy o tom, že je jakože teda něco v pořádku. Není to v pořádku, a pokud překročil zákon, tak na to dojede. Pokud tam našel kličku, tak to není jeho chyba, ale těch co vymejšlej a schvalujou děravý zákony. O ničem jiným celou dobu nemluvím. Jen ty bys asi chtěl na základě toho, co si se dočetl někde na netu, v novinách, nebo v televizi postavit ráhno, a hned ho pověsit.
Viděl jsi trestní spis? jednoduchá otázka, pokud ne, tak víš kulový o tom jak to tam je. Víš jen to, co uteklo do médií. Kdyby to totiž bylo tak průhledný a jednoduchý, jak se píše, nebo jak se hlásá z tribuny, tak už sedí dávno v base, jenže on není ani obžalovanej viď. Dostuduj si fáze trestního řízení, abys byl v obraze, kde se právě nacházíme, možná z toho pochopíš, že to taky celý může letět ze stolu, protože se tam nebude čeho chytit, stejně jako v ostatních velkých kauzách.
Pokud máš ty možnosti a schopnosti využít díry v zákoně a dostat se k lizu, klidně ji využij. Spíš je to trochu o závisti, že on má miliardy, je ke všemu premiér, dělá si co chce... a ty máš prd... Když je možnost vyslovit nedůvěru vládě, a tím se ho zbavit, tak všichni radši couvnou. A až budou volby, a on do tý doby nebude odsouzenej, tak je reálně zase vyhraje, a bude tady znova, a ani ty, ani Milion chvilek s tím nic nenadělá. Tak se s tím prostě smiř.
Vždyť je to naprosto jasná věc, proč tady někteří pořád podsouváte tyhle kydy o tom, že je jakože teda něco v pořádku. Není to v pořádku, a pokud překročil zákon, tak na to dojede. Pokud tam našel kličku, tak to není jeho chyba, ale těch co vymejšlej a schvalujou děravý zákony. O ničem jiným celou dobu nemluvím. Jen ty bys asi chtěl na základě toho, co si se dočetl někde na netu, v novinách, nebo v televizi postavit ráhno, a hned ho pověsit.
Viděl jsi trestní spis? jednoduchá otázka, pokud ne, tak víš kulový o tom jak to tam je. Víš jen to, co uteklo do médií. Kdyby to totiž bylo tak průhledný a jednoduchý, jak se píše, nebo jak se hlásá z tribuny, tak už sedí dávno v base, jenže on není ani obžalovanej viď. Dostuduj si fáze trestního řízení, abys byl v obraze, kde se právě nacházíme, možná z toho pochopíš, že to taky celý může letět ze stolu, protože se tam nebude čeho chytit, stejně jako v ostatních velkých kauzách.
Pokud máš ty možnosti a schopnosti využít díry v zákoně a dostat se k lizu, klidně ji využij. Spíš je to trochu o závisti, že on má miliardy, je ke všemu premiér, dělá si co chce... a ty máš prd... Když je možnost vyslovit nedůvěru vládě, a tím se ho zbavit, tak všichni radši couvnou. A až budou volby, a on do tý doby nebude odsouzenej, tak je reálně zase vyhraje, a bude tady znova, a ani ty, ani Milion chvilek s tím nic nenadělá. Tak se s tím prostě smiř.
Tenhle požadavek, ať Babiš odstoupí a premiérem bude někdo jiný za ANO mi přijde trochu naivní. Babišovi ANO patří, ty lidi dělají to, co chce Babiš. Takže další premiér za ANO bude skrytý Babiš.Re: hospudka
Nový příspěvek od Carl_FM » 27 čer 2019 17:35
Nikdo nepopírá, že ANO vyhrálo volby. Jenomže to je neopravňuje udělat premiérem člověka se střetem zájmů a podezřelého z dotačních podvodů.
Ať si udělají premiérem někoho bez návaznosti na Agrofert a bude to OK. Klidně Jourovou. Faltýnek, Brabec ne.
Naposledy upravil(a) bobik dne 27. 6. 2019, 6:25, celkem upraveno 1 x.
Na Letné jsem byl. Jel jsem z Moravy, nikdo mě k tomu neagitoval, nikdo mi nic neplatil (jak tvrdí Vašek Klausů st.). Některé transparenty se mi líbily, některé ne. Některé projevy se mi líbily, některé ne. Nejvíc se mi líbil Masarykův projev na začátku. Až mě z něj mrazilo, jak byl aktuální i po těch desítkách let.
Znám z okolí firmu, kterou chtěl koupit Babiš. Majitel nechtěl prodat. Najednou začal nátlak, státní kontroly každou chvíli. Po roce to majitel vzdal a prodal.
Před týdnem jsem se dozvěděl, že Babiš chtěl koupit firmu, kde jsem zaměstnaný. Majitelé odmítli. Tak jsem zvědavý, kdy ten nátlak začne u nás.
Třeba na nás "zaklekne" jak na to FAU, které mělo vlečku v areálu Babišovy Prechezy. Kde je dneska FAU? Sice zatím vyhrálo všechny soudy se státem, ale Babiš už svoji vlečku v Precheze má. A že stát bude platit FAU odškodnění, to ho nezajímá. Zaplatíme to my všichni.
Babiš prostě využívá stát pro svoje osobní účely. Když se budou úředníci vzpírat, tak je vyrazí.
Možná, že ta Letná přispěje k tomu, že se začnou ti úředníci trochu vzpírat, protože budou vědět, že mají za sebou 285 tisíc lidí na Letné. A Babišovi už to nepůjde tak rychle.
Babiš má jediný cíl. Být nejbohatší v ČR. Zatím je druhý za Kellnerem.
Být první, to je to, o čem Babiš sní, když náhodou spí.
Znám z okolí firmu, kterou chtěl koupit Babiš. Majitel nechtěl prodat. Najednou začal nátlak, státní kontroly každou chvíli. Po roce to majitel vzdal a prodal.
Před týdnem jsem se dozvěděl, že Babiš chtěl koupit firmu, kde jsem zaměstnaný. Majitelé odmítli. Tak jsem zvědavý, kdy ten nátlak začne u nás.
Třeba na nás "zaklekne" jak na to FAU, které mělo vlečku v areálu Babišovy Prechezy. Kde je dneska FAU? Sice zatím vyhrálo všechny soudy se státem, ale Babiš už svoji vlečku v Precheze má. A že stát bude platit FAU odškodnění, to ho nezajímá. Zaplatíme to my všichni.
Babiš prostě využívá stát pro svoje osobní účely. Když se budou úředníci vzpírat, tak je vyrazí.
Možná, že ta Letná přispěje k tomu, že se začnou ti úředníci trochu vzpírat, protože budou vědět, že mají za sebou 285 tisíc lidí na Letné. A Babišovi už to nepůjde tak rychle.
Babiš má jediný cíl. Být nejbohatší v ČR. Zatím je druhý za Kellnerem.
Být první, to je to, o čem Babiš sní, když náhodou spí.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
bures to necha zahladit, stejne jako prestupek se stretem zajmu, si na to dokonce dovolil pouzit trik s advokatem, coz je u plebsu pritezujici okolnost
https://www.novinky.cz/domaci/496588-ba ... snehu.html
https://www.judikaty.info/cz/nejvyssi-s ... -prestupku
https://www.novinky.cz/domaci/496588-ba ... snehu.html
https://www.judikaty.info/cz/nejvyssi-s ... -prestupku
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Babiš mě mnoha svými činy sere fest. Vždycky jsem se divil, jak mu to tam můžou lidi hodit.
No a pak přijdou chvilkaři s osobnostmi jako je Banga, a člověk se pak přistihne při myšlence, že by to snad v dalších volbách tomu Babišovi hodil taky.
Doufám, že tohle "hnutí" nebude fungovat až někdy do voleb, nebo bude mít v příštím období Babiš ústavní většinu. A to se pak začnou dít věci.
No a pak přijdou chvilkaři s osobnostmi jako je Banga, a člověk se pak přistihne při myšlence, že by to snad v dalších volbách tomu Babišovi hodil taky.
Doufám, že tohle "hnutí" nebude fungovat až někdy do voleb, nebo bude mít v příštím období Babiš ústavní většinu. A to se pak začnou dít věci.