hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
DwPetr

27. 6. 2019, 6:28

Přesně tak
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Josef
Sponzor fora

27. 6. 2019, 6:34

2lapa: to máš těžké, na Aeronetu, Sputniku, u Klausů, od Ovčáčka nebo cojá vím odkud mají soudruzi jistotu, že demonstranti jeli di Prahy zadarmo a platil je Soroš. Že president řekl, že se demonstrovalo zbytečně (protože je to sice velmi rozčiluje, ale nechce to dát najevo a stejně se jej na to nebude nikdo v zahraničí ptát protože se s ním už nikdo nebaví, jedině od Putina dostane držkovou, co se tu děje), on se všem pomstí a udělá opět nějaký naschvál a poruší nějaké to pravidlo a vyloží si ústavu po svém. Přeci vlevo dole, ne?
Jen pro úplnost, co bylo dříve příčinami pádu vlád? Babiš nastavuje laťku opravdu vysoko. To ovšem jeho sektě nevysvětlíš. Znám dost jeho a Zemanových voličů. Jsou to typy lidí, jimiž oba pohrdají. Ale oni je volí a volit chtějí,dle Zemanovy teorie - užiteční idioti. Bohužel, od jednoduchých lidiček je těžké chtít aby zkusili uvažovat v souvislostech.
Zeman zase nechce přijmout demisi ministra a jmenovat jiného. Babiš na něj kompetenční žalobu nepodá, protože si presidenta nechce nasrat,když mu jako premiér pomohl zbohatnout. A dobře ví, jak je Zeman mstivý. Hamáček je naprostý chudák, který si neustále dává nepřekročitelné podmínky vzhledem k Babišovi, které nikdy nepřekročí, ale před Babišem podleze.
Paní ministryně Maláčová včera v noci kypěla energií a zdravím, když měla plamenný projev ve Sněmovně, kde m.j. napomínala poslance, že nechodí na kulatý stůl jí pořádaný. No, ale oni mají v tu dobu zasedání sněmovny. Dnes ráno byla pozvána na sociální výbor (nevím přesně jaký a nechce se mi to dohledávat), kde nepřišla a omluvila se ze zdravotních důvodů. Asi ji ten proslov tak unavil, že se musela pořádně vyválet v posteli. Proč by se měla zahazovat s poslanci, když je jako ministryně zodpovědná sněmovně. Nebo si snad myslí opak?
Obhájci současné vlády a hlavně premiéra pořád vypichují, že není odsouzen. Že nejsou důkazy. Oni to vědí? Vědí co je ve spisu? A že těch problémů přibývá je pro ně jen důkaz o kampani a účelovce. Nejsou ochotni se chytit za nos a přiznat si svůj omyl. Ještě k připomínka, že Milion chvilek nemá osobnosti. Ty už nemá ani Babiš. Tahal své ministry jak králíky z klobouku. Už i ten Krajčo se na něj vykašlal. Před ním to byl Prachař, Stropnický, Telička a spousta dalších. Už se za ním táhnou jen všehoschopní prospěcháři.
Mart76

27. 6. 2019, 6:37

Mex píše: 27. 6. 2019, 6:25 Babiš mě mnoha svými činy sere fest. Vždycky jsem se divil, jak mu to tam můžou lidi hodit.
No a pak přijdou chvilkaři s osobnostmi jako je Banga, a člověk se pak přistihne při myšlence, že by to snad v dalších volbách tomu Babišovi hodil taky.
Doufám, že tohle "hnutí" nebude fungovat až někdy do voleb, nebo bude mít v příštím období Babiš ústavní většinu. A to se pak začnou dít věci.
Takže až budeš v příštích volbách volit Babiše kvůli Bangovi, tak si na druhý den hrdě stoupni před zrcadlo a vykřikuj "To jsem ti to Bango natřel".
Něčemu takovému se říká maloměšťáctví.

:D Ale v pohodě, tu moji poznámku si neber osobně. Já vím, že kvůli Bangovi Babiše volit nebudeš. To by jsi přece Babišovi nemohl udělat. :wink:
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 6. 2019, 6:53

Ja verim tomu ze milion chvilek prispelo k politicke debate a vyprovokovalo ji.
Ostatne oni nemaji pravomoc kohokoli odvolat.

Jen nechapu co teda lidi stve na demonstraci ktera nema jakoukoli faktickou pravomoc.
Snad to ze to nekterym saha do svedomi nebo je to ukazuje jako hlupaky.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

27. 6. 2019, 6:57

robokop píše: 27. 6. 2019, 6:53 Ja verim tomu ze milion chvilek prispelo k politicke debate a vyprovokovalo ji.
Ostatne oni nemaji pravomoc kohokoli odvolat.

Jen nechapu co teda lidi stve na demonstraci ktera nema jakoukoli faktickou pravomoc.
Snad to ze to nekterym saha do svedomi nebo je to ukazuje jako hlupaky.
Asi tak, ve zkratce.
DwPetr

27. 6. 2019, 7:06

Neřekl jsem že nejsou důkazy, ale že není odsouzen je snad fakt ne? A dokud není tak se to trestní řízení může vyvinout úplně jinak, a když se pak uzavře s tím, že se nestalo to, pro co je viněn, ale že je nevinen, tak bude co, chytne se za nos vy, co už teď máte jasno? Myslím že taky ne. A že tak dopadnout může, se stalo už mockrát. Nepleťte si právo a spravedlnost, v tomto případě spravedlnost ulice, která má info jen z médií.

To co je totiž ve spise neví nikdo kromě vyšetřovatelů, a dozorujícího SZ, ale najdou se tací co to pokládají za hotovou věc.

Nejsem zastánce Babiše, ale taky nejsem zvědavej aby tady o tom kdo je zlosyn rozhodoval třeba zminěnej Banga, on je jako kdo? Babčáková byla alespoň vtipná s tou minutou ticha.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 6. 2019, 7:08

Tak treba ja mam nejake informace ktere ve spise nejsou mozna budou v dalsim :D

A jak jiste vis jsem ochotnej i uznat ze se mylim.

Jestlize nekdo dela lumparny je nasim pravem.ho na to upozornit. Bez ohledu na to zda je to jen neeticka lumparna, zlocin, nebo na to proste jen zatim neni paragraf.
DwPetr

27. 6. 2019, 7:14

robokop píše: 27. 6. 2019, 7:08 Tak treba ja mam nejake informace ktere ve spise nejsou mozna budou v dalsim :D

A jak jiste vis jsem ochotnej i uznat ze se mylim.

Jestlize nekdo dela lumparny je nasim pravem.ho na to upozornit. Bez ohledu na to zda je to jen neeticka lumparna, zlocin, nebo na to proste jen zatim neni paragraf.
Ale já to taky nikomu nezakazuju, jen upozorňuju, že ty věci můžou skončit úplně jinak. A taky vnímám rozdíl mezi tím, když někdo upozorňuje, a když se někdo pasuje do role soudce z lidu. Co se týká demonstrace, přišla mi spíš jako kabaret. Minimálně ji mohli seriózněji obsadit.

Tady má Mex naprostou pravdu, tyhle šaškárny akorát tomu Babišovi nahrajou další voliče, a výsledek voleb je taky fakt.

Efektivní by bylo založit politickou stranu, a ty voliče mu přetáhnout. Využít tý demonstrace, resp toho obrovskýho zájmu médií, a tam představit program, solidní osobnosti, to by byl tah... a ne tam běhat s transparentem Babiš zmrd, a vyřvávat něco o dělání bordelu.... Která strana kdy dostala do ulic tolik lidí?
Josef
Sponzor fora

27. 6. 2019, 7:39

DwPetr píše: 27. 6. 2019, 7:06 Neřekl jsem že nejsou důkazy, ale že není odsouzen je snad fakt ne? ....
Nejsem zastánce Babiše, ale taky nejsem zvědavej aby tady o tom kdo je zlosyn rozhodoval třeba zminěnej Banga, on je jako kdo? Babčáková byla alespoň vtipná s tou minutou ticha.
A vůbec tě nezajímá třeba firma FAU (a taky další), na které zaklekli, aby Babišův Agrofert dosáhl svého? Když ty firmy vyhrály soud se státem a vysoudily odškodné, které zaplatí stát, potažmo my jako daňoví poplatníci a Babiš nabyl velmi levně majetek. To sice teď není v trestní rovině na jeho osobu, ale je to morální? Proč by na to nemohl mít názor třeba Banga (i když jej nemusím), který je evidentně rozdílný od tvého. A ještě tě musím upozornit, že ač velmi mlád, tak používáš slovník redaktorů Rudého práva, příp. Ovčáčka. Cituji: "on je kdo?". Můžu se taky zeptat slovníkem tvým: "A ty jsi kdo?", že kádruješ lidi a u druhých tě to vytáčí?
Milion chvilek oznámilo, že se nechýlí k žádné straně, ani žádnou v dohledné době zakládat nehodlá. Vulgární vyjadřování ve veřejném prostoru tady zavedl Zeman a Babiš, tak proč tě to pohoršuje u jiných, když u nich ti to nevadí?
Josef
Sponzor fora

27. 6. 2019, 7:41

DwPetr píše: 27. 6. 2019, 7:14 .... Která strana kdy dostala do ulic tolik lidí?
Hnutí ANO 2011! :lol:
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 6. 2019, 8:11

Tak ty lidi na te letne snad o nicem nerozhoduji ne? To zde pouze nekdo prez media podsouva.
Ja to chapu jakoze vyjadruji nazor. To ma dost daleko k samozvanemu odsuzovani.
Vzdyt to byl vlastne konzert.
Mex

27. 6. 2019, 8:18

Mart76 píše: 27. 6. 2019, 6:37 Takže až budeš v příštích volbách volit Babiše kvůli Bangovi, tak si na druhý den hrdě stoupni před zrcadlo a vykřikuj "To jsem ti to Bango natřel"...
Já jsem nenapsal, že ho budu volit. Psal jsem "že se člověk se pak přistihne při myšlence, že by to snad v dalších volbách tomu Babišovi hodil taky".
Já se ještě snažím občas používat hlavu, takže mu to nehodím. Ale podívej se někdy na poslední průzkumy veřejného mínění 2 dny před volbama: i v té chvíli je ještě nějakých 15-20% voličů nerozhodutých. Takže jejich preference nejsou nijak vyhraněné, když ani v poslední chvíli před volbami neví, co vlastně chtějí.

Ale v rámci objektivity dodávám, že kdybych měl možnost volit jenom mezi stranou "ala Banga" a stranou "ala Babiš", tak určitě volím Babiše. Asi jsem málo slunečnej a duhovej.
Josef
Sponzor fora

27. 6. 2019, 8:42

Mex píše: 27. 6. 2019, 8:18 Ale v rámci objektivity dodávám, že kdybych měl možnost volit jenom mezi stranou "ala Banga" a stranou "ala Babiš", tak určitě volím Babiše. Asi jsem málo slunečnej a duhovej.
Kdybych byl mladší, tak bych využil třetí variantu a hlasoval bych nohama.
DwPetr

27. 6. 2019, 8:44

Jedinej kdo tady někoho kádruje, jsi byl tenkrát ty a dneska lapa, mě, a to jen za to že mám jinej názor, kterej se vám starejm borcům evidentně nelíbí, holt asi jste z režimu, kterej mi podsouváte zvyklí na to, že všichni drželi hubu. Nepamatuju si že bych někoho z Vás nazýval normalizačním komunistou nebo někým z SA.

Jestli je pro tebe Banga ten pravej, aby z tribun promlouval k lidu, OK, pro mě teda ne, a ani bych na tu tribunu nelezl a něco tam nevyřvával, v tom je asi ten rozdíl.

Osud jinejch firem...aha a zajímal tebe nebo vás Babišbijce osud i jinejch kauz? Nebo jenom to co je momentálně moderní a v kurzu? Ono nás asi jiný akce jinejch lidí v politice moc nestáli že. Tohle je to co mě vadí, ne demonstrace jako taková, ale ten dvojí metr, a to pokrytectví.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

27. 6. 2019, 9:01

Mex píše: 27. 6. 2019, 6:25 Babiš mě mnoha svými činy sere fest. Vždycky jsem se divil, jak mu to tam můžou lidi hodit.
No a pak přijdou chvilkaři s osobnostmi jako je Banga, a člověk se pak přistihne při myšlence, že by to snad v dalších volbách tomu Babišovi hodil taky.
A vo tom to je .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“