Dobrý den,
nabízím k prodeji Nakamuru Tome SC-200
Rok výroby : 2007
Výkon motoru 11KW ( max 4500 ot/min )
Průchod vřetenem 52mm
Obězný průměr 420mm
Max délka kusu 300mm
Valivé vedení což zaručuje vysokou
tuhost.
Upinaní Hainbuch ( kleštiny SK 52)
Řídící systém Fanuc 21i-TB
Stroj nemá poháněné nástroje.
Stroj nemá koníka ani protivřeteno lze dodělat.
Ke stroji je podavač tyčí LNS , vynašeč třísek a veškeré příslušenství co je na fotkách v hodnotě min 300 tis.
Stroj je stále připojen a lze ho vyzkoušet, že je vše v pořádku. Stroj je velice zachovalý a přesný.
V případě zájmu mě kontaktujte ( Jsem vlastník co na ní dělal žádný překupník )
Cena 650 000 Kč bez DPH
Potřebuji místo proto jsem ochotný udělat slevu.
E-mail : lukas.hirt@email.cz
Nakamura Tome SC 200
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Zdravim, doplnte si cenu inak porusujete pravidla inzerce.
Hirt píše: ↑2. 7. 2019, 6:10 Dobrý den,
nabízím k prodeji Nakamuru Tome SC-200
Rok výroby : 2007
Výkon motoru 11KW ( max 4500 ot/min )
Průchod vřetenem 52mm
Obězný průměr 420mm
Max délka kusu 300mm
Valivé vedení což zaručuje vysokou
tuhost.
Upinaní Hainbuch ( kleštiny SK 52)
Řídící systém Fanuc 21i-TB
Stroj nemá poháněné nástroje.
Stroj nemá koníka ani protivřeteno lze dodělat.
Ke stroji je podavač tyčí LNS , vynašeč třísek a veškeré příslušenství co je na fotkách v hodnotě min 300 tis.
Stroj je stále připojen a lze ho vyzkoušet, že je vše v pořádku. Stroj je velice zachovalý a přesný.
V případě zájmu mě kontaktujte ( Jsem vlastník co na ní dělal žádný překupník )
Cena 650 000 Kč bez DPH
Potřebuji místo proto jsem ochotný udělat slevu.
E-mail : lukas.hirt@email.cz