Josef píše: ↑20. 7. 2019, 8:49
Stačí 5 minut a strýček Google ti toho najde...
Ale to vy Zemanovi zapřísáhlí podporovatelé asi neumíte, nebo spíše nechcete.Je pro vás těžké si připustit, že je to lhář a k tomu soudem uznaný....
Máš opravdu zajímavé myšlenkové pochody.
Soud rozhodl na základě toho, že konkrétní tvrzení nemohl Zeman dokázat. To se v současnosti dělá dost těžko, viz třeba odmítnutí odposlechů v jedné kauze, když byly povolený v jiné kauze. To je naprostá hňupovina. To spěje k tomu, že tě silníční kontrola zastaví, daj ti dejchnout, ty budeš čistej, pak na zadním sedadle uviděj pár samopalů, tak tě seberou, obžalujou z nedovoleného ozbrojování, a tvůj právník u soudu řekne, že tě nezastavili kvůli kontrole, jestli nevezeš zbraně, ale kvůli kontrole, zda neřídíš pod vlivem, a že ty samopaly, co viděli na sedadle, nesměj použít jako důkaz. Protože je to jiná kauza. A budou se odvolávat na ty zamítnutý odposlechy, jako na precedens. Naše právo sice není precedenční, ale jiné rozhodnutí v podobné věci (já vím, že je to už moc odborné, sorry) umožňuje obžalovanému se odvolávat a dovolávat až k ústavnímu soudu. Je to trochu násilný, já vím, ale počítám, že to časem takhle daleko dospěje. Ale to jsem trochu odbočil.
Takže abych se vrátil k Zemanovi a tvému myšlénkovému bloudění. Ty říkáš, že Zeman lže. Kdo lže, ten krade (do pekla se hrabe

). Takže Zeman je podle tebe vlastně i zloděj

. Čekám, kdy Zemana nařkneš, že ukradl korunovační klenoty

.