Pila TOS PR 20
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prosím o radu zkušenější. Pila mi přestala zvedat rozebral jsem tedy rozvadeč tlakového oleje do zvedacího pístu viz fotka a netuším jak to funguje. Kdyby byly jednotlivé otvory po největším průměru osy, tak bych chápal, že otvor se natočí na jiný otvor a tlakový oleje teče do jiného otvoru zvedacího pístu. Netuším jak ale takto umístěné otvory v osazení mohou regulovat pohyb zvedacího pístu. Po montáží se pila zvedla, ale zase nejde spustit
Osa má na sobě seřízení jak hluboko má být do rozvadeče zasunuta. Netuším však jak poznám, že hloubka zasunutí osy je správně nastavena. Díky za rady

Je to už kupa let co ji nemám, ale matně si vzpomínám, že zvedání ramene se aktivovalo povytažením toho rozvaděče a při zatlačení to mělo v rozsahu cca 30° polohu od "padá" po řezání se zpětným přizdvihem. Bylo tam takové dvoupísté čerpadlo se zpětnými kuličkovými ventily. Ty byly plné hampejzu a neplnikly funkci. Po vyčištění to pak fungovalo leta OK.
Souhlasím s tebou. Já jsem to přivezl "v nůši" a nějak jsem to zprovoznil. Moc logiky to mé ovládání ale nemělo. To co píšeš dává smysl více.