Plazma a svářečka
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Tu 14tku si moc dobře představit nedovedu s těma 40A, když jsem na náklaďáku zkracoval nástavbu, která je z osmičky, tak to bylo docela trápení a nakonec jsem to půlil flexou, samozřejmě jsem ji měl naplno.
Ale až ji budeš zas řezat, tak si vzpomeň a hoď fotku jak ti to řízlo.
Na desítku bych osobně sáhl po těch cca 120A..
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Teda já nevim, ale já osobně mám levnou čínu s 60A (Sharks 60 za 10000,-) a dává 15mm v pohodě a umí i 20mm, i když tam to už pravda trochu kulhá.DwPetr píše: ↑1. 9. 2019, 6:42 Tu 14tku si moc dobře představit nedovedu s těma 40A, když jsem na náklaďáku zkracoval nástavbu, která je z osmičky, tak to bylo docela trápení a nakonec jsem to půlil flexou, samozřejmě jsem ji měl naplno.
No jo, teď jde o to, co si každej představuje pod tím pojmem dokáže, čím silnější materiál, tím víc odvádí teplo, tím je potřeba víc proudu, ještě si to vzduchem ofukuješ... Vem si to opačně, když budeš chtít svařit dva 20mm plocháče, a budeš to chtít provalit na prasáka na tupo jedním svárem, ze 100A ne ne ne. Ta plasma sice nemusí tolik výkonu cpát do vytvoření velký lázně, ale aby tu lázeň udržela od vrcha až dolů v takový síle...
Určitě někde budou pálící mašiny a u nich bude uvedená i síla zdroje.
Ono to třeba půjde, ale hodně pomalu.
Určitě někde budou pálící mašiny a u nich bude uvedená i síla zdroje.
Ono to třeba půjde, ale hodně pomalu.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...