IO TA8435
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Sháním jeden kus IO TA8435 za rozumnou cenu.
Jak píšu v prvním příspěvku potřebuji už jen jeden. Cenu tak okolo 2-3 stovek.
Tady je mají.
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... h%3DTA8435
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... h%3DTA8435
Díky za odkaz to znám, myslel jsem 2-3 stovky komplet (s poštou) tady jsem s poštovným na 350.
viem ze tato tema je uz dlhsie neaktivna, ale ja by som tiez potreboval jeden tento obvod. mojou blbostou som si jeden znicil, cize potrebujem nahradu. kludne pouzity, len nech je funkcny. Cena? no, co najmenej pochopitelne 
PS: najlepsie ak by to posielal niekto zo SR.

PS: najlepsie ak by to posielal niekto zo SR.
No jelikož se mi delší dobu nikdo neozýval tak už jsem si je objednal z TME. Ale bohužel přesně na kus. Nic mi nezbylo 

vsimam. ked to inak nepojde, tak to budem musiet kupit aj ja z TME, ale co mi vadi, je ten sposob dorucenia. predsalen 5€ je dost. pritom to potrebujem na buduci tyzden len aby som urobil ukazku cca 5 minut dokopy. mne by kludne stacilo, keby mi to aj niekto z okolia TO, PE a BN len pozical na nejake 2 dni. ale to chcem asi moc.
Tak uvažuju že ještě 2 IO koupím. Kolik by bylo poštovné tam k vám na Slovensko? Za 3 ks už by byla trošku lepší cena.
ono asi skor ide o to, kolko stoji posta u vas. prikladam cenniky.
tipujem, ze sa mestime do tych 20g (obyc. zasielka). cize ak by si to dal do obalky a proste poslal, bolo by to asi najlepsie. s dobierkou nemam moc dobre skusenosti, lebo sa to hrozne predrazi.
cize ak pocitam dobre, tak:
1xIO 7.92€
nejaka ta posta 1€
cize spolu 9€.
moze byt???
a peniaze by som mohol poslat cez banku, sekom, alebo niecim podobnym.
tipujem, ze sa mestime do tych 20g (obyc. zasielka). cize ak by si to dal do obalky a proste poslal, bolo by to asi najlepsie. s dobierkou nemam moc dobre skusenosti, lebo sa to hrozne predrazi.
cize ak pocitam dobre, tak:
1xIO 7.92€
nejaka ta posta 1€
cize spolu 9€.
moze byt???
a peniaze by som mohol poslat cez banku, sekom, alebo niecim podobnym.
Zrovna koukám do faktury od TME a vychází to s dopravou ke mě na nějakejch 290, Kč/ks s DPH Takže když bude stát pošta 20 tak to budeš mít za 310. Může být? Chtělo by to nějakou bublinkovou obálku. A asi by to bylo dobré poslat doporučeně aby se jim to neztratilo. Jinak jsem si objednával z TME jen jeden a ten mě vyšel s dopravou na 396,-
cize ako ratam 12€. ja myslim ze by kludne stacila ta obycajna posta. verim tomu ze to nestratia. este neska dam (aspon dufam) vediet, ci to teda beriem.
a ako to vyzera s tym platenim?
a taktiez, kedy by mi to malo prist? lebo ma nahana cas.
a ako to vyzera s tym platenim?
a taktiez, kedy by mi to malo prist? lebo ma nahana cas.
Jakmile napíšeš tak objednám a oni to dodají za 2 pracovní dny. Tudíž když objednám dneska do půlnoci tak ve čtvrtek maximálně v pátek je to tady a já to hned hodím na poštu takže tak pondělí/úterý u tebe.
-
Kdyby měl někdo zájem, můžu objednat TOSHIBA TA8435H za 230 Kč / kus + poštovné.