Sada bitu na nerez
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
to mě zaujalo
bity na nerez
škoda jen že používám nejčastěji ocelové šrouby, případně kadmiované ocelové, černěné ... a až potom nerezové.. asi si pořídím bity na všechny šrouby nikoliv jen na nerez

škoda jen že používám nejčastěji ocelové šrouby, případně kadmiované ocelové, černěné ... a až potom nerezové.. asi si pořídím bity na všechny šrouby nikoliv jen na nerez

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ono to opravdu existuje, obyčejné železné bity nechají na nerezi stopy železa a tam pak občas nerezové šrouby začínají reznout.
Jinak jsou velmi vhodné do sady nářadí pro potápěče a jachtaře
Jinak jsou velmi vhodné do sady nářadí pro potápěče a jachtaře

Aleš Procháska
já tomu rozumím, jen mě zaujalo to slovíčkaření, že jsou na nerez, místo toho že jsou nerezové a jdou použít v podstatě na cokoliv..
nicméně pak mě napadá taková Pelíškovská otázka (jak jsi vařila ten knedlík
)
Jak jsi použil ty nerezové bity
neutáhly už náhodou ocelový šroub aby nebyly kontaminovány mikročástečky oceli
omlouvám se za OTT jen mě to tak nějak pobavilo..
nicméně pak mě napadá taková Pelíškovská otázka (jak jsi vařila ten knedlík

Jak jsi použil ty nerezové bity

omlouvám se za OTT jen mě to tak nějak pobavilo..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
měl jsem doma pár dní klempíře a motal se kolem něho a pomáhal no samo že za tu dobu se probralo kde co a přišla řeč na bity že to je radost když jediný bit spadne dolů ze střechy...no ale k věci říkal, že měl koupený speciální bit na nerez šrouby používané při montáži hliníkové krytiny a údajně měl spešl tvar aby na něm nemagnetický nerez šroubek držel no a oný bit mu spadle ze střechy a je problém to sehnat neni to běžný artikl....
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
S bitama je to těžké. Každý rok testuju nové a nové dodavatele. Sehnal jsem třeba hyper tvrdé, které používá Škoda auto. Jsou opravdu kvalitni, ovšem má to háček ... počitají pouze s utahováním na definované momenty. V běžném provozu se rychle štípou. Druhým protipólem jsou běžně prodávané "bahňáky" z marketů. Bity "tak akorát" mi pomalu dochází a marně vzpomínám, kdo byl dodavatel.
Na rázový uťahovák sú dosť dobré milwaukee shockwave a dewalt extreme bity. Ale aj tak je to spotrebný materiál, ku každej krabičke šrób treba jeden bit. Ak ich používaš s normálnou aku vŕtačkou a nie si idiot, tak majú tie bity skoro neobmedzenú životnosť. Ničia sa hlavne vtedy, keď niekto nepozná rozdiel medzi phillips a pozidriv, alebo sa snaží dokrútiť posledných pár mm šróby aj keď bit už prešmykuje. Ja väčšinou bit skôr stratím ako zoderiem 

Tos C45-2000
to mě mega pobavilo
jo ale za totáče to byla montážní realita - zabouchaný vruty ladivem...pětiletka pak byla na 120% jak měla být

RaS píše: ↑27. 9. 2019, 8:24pro ty existuje univerzál:
https://www.kamody.cz/extol-craft-kladi ... gIeTPD_BwE
-
To ale z časti súviselo s tým, že tá pětiletka na 120% sa začala plniť už v šróbárne a časť vrutov mala blbú (plytkú) drážku s ktorej vyskakoval šróbovák

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel