Radislav píše: ↑18. 10. 2019, 7:16
PS: Toho Schaublina na bazoši předpokládám ,že prodávás ty.
Jo měl jsem takovej záchvat v září... nabídl jsem ho za 1,25m se vším všudy včetně 50ks HSK-63A upínačů, ale asi není člověk v ČR co chodí na bazoš a co by tu značku znal nebo co by ten stroj s příslušenstvím dobře využil. Měl jsem tu dva zájemce - mrkali na drát

ale bylo to na ně velký.
Třetí zájemce se taky ptal na rozměry. Ještě jsme nedořešily, ale inzerát už jsem dneska stáhl.
Kdybych to chtěl s jistotou prodat musel bych do ciziny nebo přes obchodníky a to se mi moc nechce.
Ale začíná se mi to zase v hlavě srovnávat a hlavně se zase začínám odrážet od dna
Takže tomu dám čas a jede se dál
Uvidíme po Vánocích jestli něco poletí do světa kvůli financím...
Posral jsem totiž pokus o velkosériovku + zaměstnání obsluhy (naštěstí ne pro automotiv - to už bych se asi houpal někde na větvi

) - posledních půl roku v hajzlu do ztráty... stálo mě to něco kolem 300 tisíc a spoustu dalších problémů. Obsluhu jsem vykop, jeden stroj Hermle s 60m/min. posuvy a 15 tis. ot. vřetenem půjde zase pryč a já se zase ponořím do kusovky a malosériovek.
No nabil jsem si držku a poučil se jak jít na velkosériovku... příští pokus doufám půjde alespoň s nulou nebo trochu do plusu a neprodělám zase gatě
Jedině kdyby někdo věděl o velkosériovce na dvě směny (ne pro automotiv!) tak by mohl super-rychlý Hermle zůstat. Je to tří-oska 600x400x350 klasické Hermle C konstrukce pěti-os, ale bez kolíbky.