Spojovací materiál

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
Ferda

17. 8. 2009, 6:53

Ahoj,
Nerad bych byl za v....a :lol: , ale nemohu nikde sehnat hřídelovou matici KM10 a klasický šroub se šestihranou hlavou LEVÝ velikost M16x35LH závit k hlavě. cca 50ks. Ptám se proto že hledám toho kdo to může dodat a ne toho kdo to má v katalogu :?: :?: :?: Já jich za tím nepotřebuji milión :lol: Nemá to někdo v NZ :?: Případě nezná někdo nějakou firmu, která to umí dodat tak do 14 dnů +-. Taky to hledám v CZ , aby dopravní náklady nebyly +100a více %
Děkuji
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

17. 8. 2009, 10:29

Ferdo KM 10 a LEVÝ velikost M16x35LH to je výzva :lol: "Práce fšeho druhu (hlavně závity)" :lol:
Ferda

18. 8. 2009, 7:15

Ahoj Tak to jsi mne FAKT dostal :lol: Samo že to můžu udělat :lol:
Ale je to subdodávka montážní skupuiny za hranice. A asi by jim těžko někdo vysvětloval na vzorkách že to v CZ nelze sehnat. Pak taky se to možná zvrhne v to, že toho bude potřeba krápánek více. Mne se již parkrát stalo, že zahraničnímu odběrateli těžko vysvětliš, že co je v CZ běžné tak to on za standart OPRAVDU nepovažuje :!: :!: . Mám nějakýho trenéra v RAKOUSKU -tak toho bych nikomu nepřál. Ale jestli chceš tak mi pošli nabídku :wink: a šroub musí mít válcovaný závit k hlavě:!: Myslím si že to válcovací hlavou nedáš nebo podobným udělátkem. Podle mne to jistí zápichový válce na válcovačce. Subdodávka jako subdodávka. Jen aby to nebylo RUSKO :lol: .
Ne fakt , konec srandy, já koukal na ty tvý TR matky, tak ty těm závitům rozumíš a v broušení se taky dobře vyznáš :!: Klobouk dolů.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 8. 2009, 7:31

Tak ty kruhové matice by neměl být problém sehnat :) ne ?Když jedna stojí 60kč tak nevím jestli by se to vyplatilo dělat jenom výpalek by vycházel na 35kaček :wink: .
Ty levé válcované šrouby neseženeš určitě 8) ty budeš stejně muset udělat :lol:
Nabídku ti nepošlu páč mám doma kopec restů a zakázek na vozubený kola a tady na ten forichtung musím ještě dodělat děličky :lol: http://www.aukro.cz/item714595998_litin ... mn_80.html
Ferda

18. 8. 2009, 7:48

Díky, ale pošli mi link nebo telefon na tu matici, já to hledám hezkou dobu a všude s ůsměvem NEMÁME. Jo s tím šroubem jsem se pomalu smířil. Prostě jsem to musel zkusil co kdyby :?: Dotaz jaký kola děláš jaký máš možnosti :?: Děláš i kuželový s přímým zubem. Modul cca. 3-3.5. Na přesnosti nezáleží, je to ruční převod a dodal bych polotovary. Není to tak aktuální ale kdyby náhodou nebylo co dělat nikdo neví :?: Taky by to mohlo jet v překrytom čase :?: V dílně jsi stejnak pořád :lol: .Klidně pošlu poptávku i na jiný. Polotovary dodám. Je to jen o ceně, nejlépe ZADARMO :lol: to však není možné. Kdyby byla rozumná cena tak výrobní dávka 25 nebo 50 párů.
Josef
Sponzor fora

19. 8. 2009, 5:48

Když nepochodíš, tak kuželové kola šťouchá kamarád. Pošli výkres a já se poptám.
Ferda

19. 8. 2009, 6:23

Josef píše:Když nepochodíš, tak kuželové kola šťouchá kamarád. Pošli výkres a já se poptám.
OK udělám pořádný výkres a pošlu
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

20. 8. 2009, 8:43

Sorry ale tak velký modul ti neudělám :wink: .na odvalovce dělám jenom přímé zuby do 2,5 modulu pro sebe a do 1,5 na kšeft 8) ,průměr do 200mm a délka ozubení 350mm :).Kuželové kola dělám sadovkama v děličce ale není to žádná hitparáda,pokud má Josef možnost nechat to udělat na obrážečce na ozubená kola tak je to max. pipi :lol:
Měl jsem pocit,že těch matic se na eshopech válí tuny,no ale když říkáš že nemají,tak to zbývá jedině vytočit :wink:
V dílně jsem pořád,to ses trefil :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nákup“