operátor ně spovídal dobrou ctrvrt hodinu ted mi přišlo že mám na webu doplnit údaje - na dve třetiny toho co se má doplnit se mě ptal .
odeslání dopněných informací jim nefunguje - vypíšeže sory došlo k chybě .
ještě mi ted poslaly co jim mám vše naskenovat a poslat , co jsem komu proved ????????????????????
Vážený pane, tímto dopisem Vás chceme informovat o tom, že Vaše oznámení o vzniku škodnéudálosti, při které došlo k poškození Vašeho vozidla (VOLKSWAGENxxx)jsme zaregistrovali pod číslemxxxxxx.V souvislosti stouto skutečností a sohledem na co nejrychlejší vyřízení Vaší události zpojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla, Vás žádáme o dokumenty, které jsou označeny křížkem:
kopii řidičského průkazu řidiče, který vozidlo řídil vdobě nehody (vpřípadě, že je řidič starší 65 let, je nutné dodat i platné potvrzení o zdravotní způsobilosti)
kopii velkého technického průkazu (tzv. VTP -kompletní, včetně údajů oplatnosti technické kontroly)kopii formuláře
„Evropský záznam odopravní nehodě“
bankovní spojení (písemně, spodpisem a údaji o oprávněné osobě)
fotografie pořízené na místě nehody
Ke vkládání výše uvedených dokumentů či případných dotazů využijte naši klientskou zónu(www.axa.cz/moje-axa), kde zároveň můžete sledovat, vjakém stavu se Vaše pojistná událost nachází a jakou korespondenci jsme Vám kní již zaslali. Přihlašovací jméno je xxxxxxxheslo jste obdrželi vSMS zprávě po nahlášení Vaší události.Dle povahy případu si vyhrazujeme právo požadovat další podklady nezbytné pro vyřízení pojistné událostiInformace, které od Vás nebo jiných osob vsouvislosti se škodnou událostí obdržíme, mohou obsahovat Vaše osobní údaje. Podrobné informace o zpracování Vašich osobních údajů, jeho podmínkách a právech, kterými vsouvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů disponujete, naleznete na našich webovýc