Původně jsem chtěl už zlomit nad tím hůl a napsat je to mar.., je to...
Nicméně ležím s chřipajznou a tak mezi díly toho nového seroše z doby sametu je to proti němu zde selanka a odreagování

nicméně blíží se mne to k závěru, zhodnocení zde už také nějaké bylo, tak se přidám
Předně nikdo tady myslím nic vyhazovat neradil.
Přišel jsi se původně asi trochu pochlubyt, trochu si to nechat schválit a možná i pro nějakou tu radu jak to ještě vylepšit, asi.
Nic z toho ale tady neproběhlo kromě z tvého pohledu masivní kritiky a rad na předělávky.
Máš tvrdou hlavu a tak jsi se rohodl že se raději spáliš, nebo jak jsem mezi řádky vyrozuměl, o rady které ti to neschvaluji nestojíš, ale raději kdyby tak někdo vymyslel či rovnou nakreslil úpravy, které by z tvého přiznaného pochybení přetvořili ten vachrlatej stolek na bitelnou mašinu...
Inu bojím se, že se zde asi nikdo takovej nenajde a budeš to muset dříve či později udělat sám

pak se zde asi ještě někdo i najde, kdo nasměruje kudy cesta vede, odmakat si to ale budeš muset fakt sám
Abych byl spravedlivej, nezmiňuješ k jakým účelům a s jakou motivací jsi se do toho pustil.
Pokud je to jenom hobby mašinka pro občasné hraní si, či dokonce jde o cestu, která je cílem, pak je to dobrý počin a nic z toho co zde zaznělo moc ani nemusíš zahrnout do realizace.