Ty požadavky jsou snad jasné, ne?
Platy jak v Německu.
Hahaha...
Moderátor: sysel
No, tento požadavek jaksi není moc mediálně známy... takže s takovou to budou spíše důchody jak v DE, doprava zdarma, jídlo zdarma zato na příděl a jenom z určitého koncernu, stan zdarma pro každého zato nutno postavit pouze na určených koncernových pozemcích-louce dotované z EU, kamera s AI na kadém přechodu, prostě taková normální zemanovsko-burešovská svobodná země to tady bude
To jestli jsou vypatlanci mi je jedno, ale ty si hraješ na demokrata a přitom máš blíž k roudochům
Zrovna teď jsem na tebe nadával, co jsi to za exota. Opracovával jsem asi 12 kilo zvěřiny, které mělo být na sraz, ale sponzor řekl, že nesmí být použito na účel ani náznakem souvisejícím s fórem, kvůli tobě a tomu bročkovi, či jaké to má psí jméno v nicku. Nevadí, už jsme dohodli žranici s jinou sestavou v únoru. Do té doby vydrží v mrazáku. A věz, že mi bude šmakovat, když si vzpomenu na tebe (bohužel, slušní členové kvůli tobě ostrouhají, ale ty jim to jistě vynahradíš a taky fórum zasponzoruješ, když už jsi ten nejchytřejší). Prášky si nechej napsat sám, potřebuješ to.
Už jsem tě pochopil ! to je kolektivní trest za to že se z tebe nepo..u , no jo tak už jsi přešel na druhou stranu k soudruhům!
Nemám důvod pustit chlup tam kde to není potřeba ,neprodávám a ani se na nic důležitého neptám ,ale přispívám na místní charitě docela pravidelně ,a na rozdíl od fora těm to určitě pomáhá .
Jen abych to dobře pochopil, ten "sponzor s masem" na to forum chodí taky, že má něco proti těm dvěma?