Zase tu něco nalháváš, jak je obecně u tebe zvykem. Není to kolektivní trest, je to svobodné rozhodnutí jedince, který byl ochoten, na rozdíl od tebe, něco věnovat na fórum. K soudruhům jsem se nikdy, ani nyní nepřidal, nechci být s tebou v jednom spolku. Trapný prudič jsi ty. Spapat bych to samozřejmě dokázal, ale já se rád rozdělím s přáteli a oni někdy jindy zase se mnou. Tak to mezi náma chodí, ale to ty asi neznáš. Nezanevřel jsem na tebe, ale je mi tě upřimně líto, musíš mít smutný život.fmodel píše: ↑23. 11. 2019, 9:51 Už jsem tě pochopil ! to je kolektivní trest za to že se z tebe nepo..u , no jo tak už jsi přešel na druhou stranu k soudruhům!tak to je pěkná trapárna kolektivní trest to tu už 30 let nebylo
![]()
No jo no ,dneska jsi to vevydržel a začal jsi zase po čase prudit a jak to dopadlo ? asi si to spapáš sám .
Neměl to být jen sponzor na papu, ale i sponzor na provoz. Měl jsem s ním nějaké kozultace a něco pro něj navrhoval a tak jsme došli i k tomuto fóru, aby se něco taky dočetl. Takže se dočetl i to co nemusel a dopad je, jaký je.
Tímto bych uzavřel tu smutnější stránku toho příběhu, ta veselejší nastane časem, ale, bohužel, s jiným osazenstvem.