Titan
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Dobrý den, nabízím na prodej kulatiny z titanu o průměru 85mm, a délkách- 91cm, 71cm, 55cm.Možno prodat i jednotlivě.Co je to přesně za slitinu nevím, ale na čele jsou nějaké barevné tečky - mohu zjistit.Chtěl jsem z toho dělat věci do motorů a nakonec z toho sešlo.Jinak jsem je kupoval z druhé ruky za 12 000kč a nějaké drobné už nevím přesně, a stím že jsou kované.Cenu nabídněte, určitě se nějak domluvíme.
Složení budeš muset nějak doložit, jinak to máš za 25kč/kg výkup surovin a jiné vlákno: viewtopic.php?f=30&t=7680&start=1200
Zdravím, tak jsem zjistil z většiny co je co.
Průměr všech tří kulatin je 85mm, mám tři různě dlouhé odřezky a každý odřezek je drobet jiný materiál.
Délka : 91cm - zelená tečka z čela a je vidět, že je to opravdu neopracovaný konec kulatiny.Bude někdo vědět co je to přesně za slitinu?Určitě je výrobce Poldi.
71cm - T110 Poldi
55cm - T45 Poldi - červená tečka na neopracovaném čele kulatiny.
Jinak se na ceně(rozumné ceně pro obě dvě strany) dohodneme, ale za cenu šrotovou je dávat nebudu, jelikož to nejsou odřezky ze kterých se již nedá nic vyrobit.Materiál je taky z většiny znám.Takže nabízejte rozumnou cenu , děkuji.
Průměr všech tří kulatin je 85mm, mám tři různě dlouhé odřezky a každý odřezek je drobet jiný materiál.
Délka : 91cm - zelená tečka z čela a je vidět, že je to opravdu neopracovaný konec kulatiny.Bude někdo vědět co je to přesně za slitinu?Určitě je výrobce Poldi.
71cm - T110 Poldi
55cm - T45 Poldi - červená tečka na neopracovaném čele kulatiny.
Jinak se na ceně(rozumné ceně pro obě dvě strany) dohodneme, ale za cenu šrotovou je dávat nebudu, jelikož to nejsou odřezky ze kterých se již nedá nic vyrobit.Materiál je taky z většiny znám.Takže nabízejte rozumnou cenu , děkuji.
Ono ani nejde o to jestli je to ten nebo onen materiál ,ale jde o to kdo si koupí něco co nepotřebuje .Třeba nabídka bronzu je taky o ničem když nevíš jestli ho budeš potřebovat za týden nebo za padesát let ,prostě si objednáš přesnej rozměr a materiál podle zakázky a nedržíš zásobu drahýho materiálu .
Mám tyč titanu už dvacet let a vždycky jsem potřeboval jinej rozměr

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Radost mi určitě nekazíš vím co po mě chtěli, ale já za to nechci nějakej finanční nesmysl.Tak jsem uvedl co je na kulatinách napsáno nebo barvou označeno.Pak je holt na každém jestli to riskne a zkusí, a nebo mu třeba stačí ta nejobyčejnější slitina a pak je vše jedno.S těmahle materiálama je to asi tak - když to na něco potřebuješ koupit tak to nový nezaplatíš, ale když to chceš prodat neprodáš to za nic, protože je to tak speciální věc , že pro ni nemá nikdo využití.Jinak za cenu šrotu to nikomu nikdy neprodám, už jak jsem psal dá se z toho něco vyrobit nejsou to tak malé odřezky, aby byly na hození do šrotu a tedy za šrotovou cenu.Tak si je nechám a třeba se mi jednou budou hodit, tak čau.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To je stejně to nejlepší, co s tím můžeš dělat

Aleš Procháska