Nenapadlo tě že skutečnost že veřejnost nereaguje znamená že jí tento stav vyhovuje, či si ho dokonce přeje?(multikulti) ?
Tvoje středovevropské nacionální cítění, nemusí korespondovat se severskou mentalitou...
Moderátor: sysel
Nenapadlo tě že skutečnost že veřejnost nereaguje znamená že jí tento stav vyhovuje, či si ho dokonce přeje?(multikulti) ?
95% znásilnění (nahlasenych) udělají češi. Děti mám.fmodel píše: ↑29. 11. 2019, 9:44 Tak to jsi mě uklidnil .Teď už je sem můžeme vzít všechny.A to že se ve Švédsku a ne jen tam ženský v noci bojí jít na procházku nebo z práce je dobrý, alespoň nebudou courat po nocích![]()
Zajímalo by mě jestli máš děti ? Asi bys nebyl tak hepy kdyby třeba dceru nebo manželku potkal ten obohacovač jak brutálně znásilni tu mladou holku a tvrdil že jí chtěl vrátit telefon .
Abych ti odpověděl nějak korektně... V první řade o sobě musím říci že jsem regulérní rasista, nicméně nepodléhám panické hysterii která je uměle vyvolaná. Uprchlíky tady nechci, ale jednobarevnému názoru extremistů, kteří by je nejraději pálili v kotlích vyhlazovacích táborů, jsem vzdálený na míle. tvůj postoj je klasickým příkladem propagandy ultrapravice. Ženský se bojí jít na procházku, bojí se jít z práce, courat po nocích, každý obohacovač čeká za rohem s kanoucí slinou .....problém je fakt příšerný.........nicméně preference ultrapravice nabízející řešení jsou mizivé. Nevidíš v tom rozpor?fmodel píše: ↑29. 11. 2019, 9:44 Tak to jsi mě uklidnil .Teď už je sem můžeme vzít všechny.A to že se ve Švédsku a ne jen tam ženský v noci bojí jít na procházku nebo z práce je dobrý, alespoň nebudou courat po nocích![]()
Zajímalo by mě jestli máš děti ? Asi bys nebyl tak hepy kdyby třeba dceru nebo manželku potkal ten obohacovač jak brutálně znásilni tu mladou holku a tvrdil že jí chtěl vrátit telefon .
Mě nevadí migranti jako takoví ,třeba Vietnamci jsou ve většině pracovití že by se spousta našich od nich mohla učit ,ukrajinci jak by smet ,ale ti pasáčci koz s mobilem na člunech podivných organizací jsou opravdu za čárou.Carl_FM píše: ↑29. 11. 2019, 10:02 Podívejte, já neříkám, že tu máme dovézt z Afriky milión nevzdělaných lidí.
Ale bez imigrantů se Česko v budoucnu neobejde.
Už teď tu máme tuším přes 600 000 cizinců s trvalým pobytem. Bez nich by obyvatelstvo už klesalo a nám šla ekonomika do kytek.
Zeman jako premiér přijal 18 000 muslimů z Bosny, velká část tu zůstala, pracuje, žije s námi, nejsou s nimi žádné problémy.
Soustředil bych se na vzdělané lidi, těm bych dával zelenou kartu k trvalému pobytu, legální, řízená a omezená migrace. Jak Babiš vykřikuje, že nikoho neberem, to je nesmysl. V agrofertu makaj i mongolové.
Nevím odkud je ta tabulka, já v létě studoval přímo na eurostatu počet vražd v EU. Jde to postahovat v exelu. Nejvíce to bylo v Lotyšsko, Estonsko. My byli na úrovni západu cca. V Německu počet oznámených znásilnění dokonce klesl. V ČR se odhaduje, že oznámených je jen 10%. Většina je známý, nebo příbuzný. Kamarádce v pražském metru nedávno někdo v tlačenici strčil ruku do kalhotek, to samé ji kdysi udělal někdo, když měla 12 let na pouti, neohlásila to.