hospudka
Moderátor: sysel
Souhlasím bez výhrad.......Ovšem neřeší to kulturní integraci a postupnou islamizaci. S tím se budeme muset naučit žít bo je to nevyhnutelný dlouhodobý trend(bez nepřijatelných řešení).....Mex píše: ↑30. 11. 2019, 12:20Za každou cenu (včetně ceny omezení peněz od EU) odmítnou kvóty.
Nikdy nepřistoupit na nějaké srovnání dávek a jiných prebend.
Nerozdávat povolení k trvalému pobytu a občanství, oboje používat jako šafránu. A podobně jako v některých jiných zemích to podmínit znalostí jazyka na aspoň základní úrovni a aspoň elementární znalostí reálií naší země.
Před udělením občanství mít několikaletou čekací lhůtu, kde jakýkoli trestný čin nebo více přestupků automaticky zabraňuje přidělení občanství, nebo minimálně výrazně prodlužuje tuto čekací dobu. To přidělení podmínit podmínkou ekonomicky se sami uživit.
Mít stále na paměti, že hosté jsou tady oni a ne my. Takže je důležitější, aby se dobře cítili naši lidé, ne ti příchozí. Pokud jim to nevyhovuje, tak je zde určitě násilím držet nebudeme.
Hlavně ale pojmenovávat případné problémy, ne je zametat pod koberec a zakazovat o nich mluvit.
Pro chlupatý koule mistra Kápě pečený na vohni!!
Tak to si ještě pár stovek let počkáme. Křesťanství je tu 2000 let, islám je tu cca 1400 let. Tzn. teď je islám ve stavu, kdy v rámci křesťanství tady probíhaly procesy známé z filmu "Kladivo na čarodějnice".
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Jojo, to je přesně těch 600 let od doby, kdy křesťanství vládlo mečem a ohněm. Ze začátku taky bylo humanistický, pak se to zvrhlo, a postupně se to dostávalo k "normálu".
Akorát že arabáši se dostali na vrchol civilizace před tisíci lety, a od té doby žádnej progres. Kdyby tam neměli ropu, tak by na tom byli stejně jako afričani. Jinak souhlasím s Mexem.
I v normálním životě, nejen ve fyzice, každá akce vyvolává reakci. Vítačům se postaví odmítači, a budou se přetlačovat. Lidi budou volit ( a už vlastně volí) ani ne podle svého přesvědčení, ale podle toho, čí volba způsobí menší katastrofu (podle jejich osobních hodnot samozřejmě). Hitlera taky původně nevolili kvůli tomu, že chtěl vládnout celému světu. Volili ho proto, že nabídnul okamžité řešení (nebo pseudořešení) aktuálních problémů, kterré lidi nejvíc trápily.
Okamuru jsem nevolil, ale některé body jeho programu jsou i moje. A ne všichni od něj jsou blbci. Vím minimálně o dvou, kteří to mají v hlavě srovnaný (dva proto, že v čt jich víc kromě Okamury nepustěj).
Akorát že arabáši se dostali na vrchol civilizace před tisíci lety, a od té doby žádnej progres. Kdyby tam neměli ropu, tak by na tom byli stejně jako afričani. Jinak souhlasím s Mexem.
I v normálním životě, nejen ve fyzice, každá akce vyvolává reakci. Vítačům se postaví odmítači, a budou se přetlačovat. Lidi budou volit ( a už vlastně volí) ani ne podle svého přesvědčení, ale podle toho, čí volba způsobí menší katastrofu (podle jejich osobních hodnot samozřejmě). Hitlera taky původně nevolili kvůli tomu, že chtěl vládnout celému světu. Volili ho proto, že nabídnul okamžité řešení (nebo pseudořešení) aktuálních problémů, kterré lidi nejvíc trápily.
Okamuru jsem nevolil, ale některé body jeho programu jsou i moje. A ne všichni od něj jsou blbci. Vím minimálně o dvou, kteří to mají v hlavě srovnaný (dva proto, že v čt jich víc kromě Okamury nepustěj).
Ne že nepustí, ale oni to mají od svého partajního guru zakázané, aby vystupovali se svými názory v médiích a na veřejnosti po té slavné brusičské aféře

Jak víc? Chytrý je tam asi jen jeden, Pitomio, ale jen pro sebe. Který předseda partaje radí sám sobě za stranické prachy?

Naposledy upravil(a) Carl_FM dne 30. 11. 2019, 12:48, celkem upraveno 1 x.
MAS FU2A, TOS SM16A
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
já jsem celou dobu žil v domnění, že vzorek lidské populace odkudkoli (z výjimkou delších válek) se skládá 50/50 muži a ženy. Nepotřebuju nějaké příklady, stačí kouknout na statistiky plaváčků v roce 2017, 12,6 % žen a 18,4 % dětí a 69% mužů a to se za těmi 18,4 % dětí skrývají i 40 letí kousci, páč doklady, válka, atd atd, takže suma sumárum bych to tipl 85/15 ve prospěch chlapů. Kouzelné a úsměvné je vysvětlování ze všech stran o těchto důvodech složení .....já mám docela jasno

Před válkou nikdo z nich neutíká, pamatuju u nás plné ubytovny jogurtů po revoluci a složení bylo půl na půl, borci se ale zorientovali docela rychle s drogama, kradenýma autama, vydíráním a bitkama na diskotékách nás tady na zaprděné vesnici obohacovali celkem slušně

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
...říká se tomu vykrádání mozků, a z mého pohledu je to hodně velká kurvárna (mimo jiných) kterou bohaté země provádí africe a asii

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
...a USA zase Evropě
A vůbec mi to nepřipadá jako kurvárna, naopak, ti lidé mají možnost rozvinout svůj potenciál lépe než ve své zemi. Od nás taky utíkali lidi na Západ, protože inženýři nechtěli celý život dělat thp pracovníka v platové třídě 6, za míň než nekvalifikovaný dělník
Ber to tak, že jejich vlastní země je vyštvala nebo si je aspoň nedokáže udržet, a to z politických důvodů. Vůbec se jim nedivím, že zdrhají.

Aleš Procháska
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
V pořádku, ale v tom případě si tady to vzdělání zaplatí, normálně si vezme půjčku, 200k za semestr a pak ať si ten kupříkladu doktor táhne třeba do prdeleprochaska píše: ↑30. 11. 2019, 2:10 ...a USA zase EvropěA vůbec mi to nepřipadá jako kurvárna, naopak, ti lidé mají možnost rozvinout svůj potenciál lépe než ve své zemi. Od nás taky utíkali lidi na Západ, protože inženýři nechtěli celý život dělat thp pracovníka v platové třídě 6, za míň než nekvalifikovaný dělník
Ber to tak, že jejich vlastní země je vyštvala nebo si je aspoň nedokáže udržet, a to z politických důvodů. Vůbec se jim nedivím, že zdrhají.

... takhle to totiž normálně funguje, tady bohužel ne, příměr usa/Evropa je mimo mísu. Bavím se o ČR, mám v blízké rodině tři takové kousky a věř že v diskuzi s nimi na tohle téma startuju a žduch.....
Ono to je vždy o úhlu pohledu:
1, rozhodně NE vyžírkům sociálních vymožeností tj. - nemocenská - dávky na cokoliv - důchod.
Tím totiž sežerou to vše, co naši dědové, otcové a my (snad)chráníme pro naše děti a co Rus neodvezl. Bezdětným, nejen Macronovi a Merklové je to fuk !!! Je jich příliš moc - vice než 100 milionů.
2, Proč sem jdou? Znají dobře (někdo jim to imputoval) slabiny našeho sociálního systému. Tedy umí hladce parazitovat! Proč přichází jen muži - vím, ale je to nadlouho! Takže by sem měli být přijímány jen prokazatelné "mozky" a to jen na omezeno dobu (max.3 roky s možností prolongace max.na 5 let) za kterou prokážou, že nejsou na obtíž. V případě sebemenšího trestného činu (ne přestupku) - okamžitá deportace vč.případné rodiny - to neodvolatelně podepíší při udělení souhlasu s dočasným pobytem. Jinak se jich nelze zbavit a stojí to prachy na justici a policii.
3, Kdo za to může = NEZISKOVKY !!! Nás vždy učili, že je třeba nemocem předcházet a ne je jen léčit! Proč je tolik lidí na tom špatně(?) - je jich moc!!!
A nám tu někodo, při katastrofické porodnosti bílé rasy, vypráví: žádné děti vice ?!?! Koliik farmako-koncernů dává třeba "Lékařům bez hranic" antikoncepci pro potřebné zdarma? Nikdo! Tak to tam řeší válkami - a taky to jde. To není cynismus to je znechucení nad současným trendem běhu světa.
Co s tím? Já bych se vrátil ke kořenům: Je třeba odmítnout "Velikého Bratra" i Milion chlívků. K blahobytu to dotáhli naši předchůdci - tam se učme v nepřekroucené historii! Tak oživme paměť a nesedejme kdekomu na lep - poučme se z tradic.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
Absolutně souhlasím - ať se vysoké školy platí - třeba půjčkou a zejména "potřebné" sociální vědy by měli hned tak 10x zdražit.
Ale taky: když tu je studujících cca 30% slováků, pak taky není místo pro české studenty - rozpočet škol je omezený! A cizinci častěji odejdou.
Bohužel tu neplatí žádná reciprocita - kolik českých studentů je na Slovensku a kolik slováků zde? Všechno platíme. To vše jen proto že slováci u nás studují "v češtině" - tedy zdarma. A na závěr nic proti Slovákům! Jde jen o spravedlivý pohled na věc.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2