Tos s-28 žebrák
habitat3> Presne tak, ja treba koupil uplne "novy" S28 vc. prislusenstvi za 85000Kc. Sem tam se porad objevuji, z vojenskych prebytku. Vojaci je meli v zasobe pro ty opravarenske V3S.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
-
Děkuji moc za reakce,trošku se bojím že těch zánovních už moc nebude. Pokud by někdo z vás o něčem věděl budu moc rád za info.
https://stroje.bazos.sk/inzerat/105785014/sustruh.php
ak dobre ratam tak 51000 kc su aj ine ale tento je najlacnejsi
No teda, ty ulamany ovladace nortonky , poctiva vrstva rzi uplne vsude ...ale pry "v dobrom stave". To by me zajimalo proc si to mysli. Mozna proto, ze ten Zebrak jeste stoji 

TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
-
Takto nějak vypadal ten můj než jsem ho koupil. Ale ceně 15tis. se nedalo odolat. Chlápek ho měl ve stodole zaskládaný vším možným a neuměl na něm dělat. Časem jsem ho dal do kupy ale chtělo by to zaškrabat lože atd...
Když jsem já kupoval S28 v roce 2013 za 45.000,- Kč tak vypadal podle fotek prodejce takhle: V současné době už vyhlíží trochu jinak. Kupoval jsem ho i včetně všech výměnných kol, lunet a ještě nějakých dalších dílů, nožů apod. Asi jsem měl štěstí, že jsem kupoval od syna, zemřelého majitele - takže žádný překupník, který by z něho veškeré příslušenství očesal a prodával samostatně.axim7 píše: ↑31. 12. 2019, 11:41 https://stroje.bazos.sk/inzerat/105785014/sustruh.php
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Já kupoval 2017 za 30tis. pár km od baráku. Náhodou jsem se na jedné FB stránce zmínil u inzeráty, že bych taky takový koupil. Ozval se klučina, že ho má po otci, kterej už na něm nemohl kvůli nemoci pracovat a že ho pouští. Přijel jsem, kejvnul jsem, odvezl jsem
.
Nějaké základní příslušenství tam bylo, chyběla mi sada na řezaní W závitů - to jsem poměrně rychle sehnal na bazoši.

Nějaké základní příslušenství tam bylo, chyběla mi sada na řezaní W závitů - to jsem poměrně rychle sehnal na bazoši.