Tak já bych třeba měl zájem, ale doteď již v kilometr dlouhým inzerátu není jasný za kolik to můžu koupit.hop_1 píše: ↑28. 12. 2019, 9:59JJ, za ty prachy se asi prodávajícímu nevyplatí tomu věnovat čas.pepex píše: ↑28. 12. 2019, 8:46A stále nic..Člověk čeká, ale nedočká se.ranitomeya píše: ↑20. 12. 2019, 11:42 Přesně toto je zadní stranajá použil pro vložení obrázku zdejší
, nevím proč se nechtěl ukázat. Každopádně zjistím info a dám to sem. Ale popravdě, jestli bych měl za to dostat 600kc, tak to si jej raději nechám jako náhradní.
Monitor s pc (all in one)
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Včera jsem přiletěl, dnes budu doma a napíšu info.
-
-
No popravdě 2K minimálně, protože když kouknu na netu, tak jen dotykový monitor najdu za 1K, tu je to se vším všudy. Vím, že to není bůh ví co za "dělo", ale zase na druhou stranu opravdu za 1K toto na netu neseženu, takže to si jej opravdu nechám. V prvním příspěvku jsem napsal, že nevím co si za to mám říct, a že prosím o nacenění. Opravdu jsem nečekal, že tu někdo nabídne 500kc,600kc a 1000kc. Tímto teda prosím správce o smazání inzerátu a opravdu se omlouvám.
Proč hned tak zhurta ? To že ti nikdo nenabídnul částku dle tvých představ, přece neznamená, že to někdo nekoupí za tvojí cenu. Zedituj ten první příspěvek, dej tam těch tvých požadovaných 2.000,- Kč a on to za chvíli někdo koupí. Ta cena není špatná.
SABLE-2015