Monitor s pc (all in one)

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
pepex

28. 12. 2019, 6:02

hop_1 píše: 28. 12. 2019, 9:59
pepex píše: 28. 12. 2019, 8:46
ranitomeya píše: 20. 12. 2019, 11:42 Přesně toto je zadní strana ;) já použil pro vložení obrázku zdejší Obrázek, nevím proč se nechtěl ukázat. Každopádně zjistím info a dám to sem. Ale popravdě, jestli bych měl za to dostat 600kc, tak to si jej raději nechám jako náhradní.
A stále nic..Člověk čeká, ale nedočká se.
JJ, za ty prachy se asi prodávajícímu nevyplatí tomu věnovat čas.
Tak já bych třeba měl zájem, ale doteď již v kilometr dlouhým inzerátu není jasný za kolik to můžu koupit.
ranitomeya

30. 12. 2019, 4:32

Včera jsem přiletěl, dnes budu doma a napíšu info.
ranitomeya

30. 12. 2019, 7:09

Obrázek
Obrázek

Je to 15". Jinak za 1000 určitě nepůjde z bytu, to si ji jako náhradní opravdu nechám
Dawe

30. 12. 2019, 7:15

Kolik jsi teda cekal?
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
ranitomeya

30. 12. 2019, 7:25

No popravdě 2K minimálně, protože když kouknu na netu, tak jen dotykový monitor najdu za 1K, tu je to se vším všudy. Vím, že to není bůh ví co za "dělo", ale zase na druhou stranu opravdu za 1K toto na netu neseženu, takže to si jej opravdu nechám. V prvním příspěvku jsem napsal, že nevím co si za to mám říct, a že prosím o nacenění. Opravdu jsem nečekal, že tu někdo nabídne 500kc,600kc a 1000kc. Tímto teda prosím správce o smazání inzerátu a opravdu se omlouvám.
gnat
Kontaktovat uživatele:

31. 12. 2019, 8:54

Proč hned tak zhurta ? To že ti nikdo nenabídnul částku dle tvých představ, přece neznamená, že to někdo nekoupí za tvojí cenu. Zedituj ten první příspěvek, dej tam těch tvých požadovaných 2.000,- Kč a on to za chvíli někdo koupí. Ta cena není špatná.
SABLE-2015
Odpovědět

Zpět na „Prodej“