Tos s-28 žebrák
Tak po cca dvou letech hledání jsem konečně koupil pevnou lunetu sice bez spodního "kamene", ale ten mi odprodal hodný člen fóra - Britt - děkuji
.
Pokud se poštěstí, budu mít ještě druhou chybějící lunetu
.
A abych nezakládal druhé téma. K pevné lunetě jsem dostal jeden kousek lunety, kde není známo na jaký typ soustruhu patří. Nemáte představu??
Díky

Pokud se poštěstí, budu mít ještě druhou chybějící lunetu

A abych nezakládal druhé téma. K pevné lunetě jsem dostal jeden kousek lunety, kde není známo na jaký typ soustruhu patří. Nemáte představu??
Díky

muzete tu prosim nekdo poslat fotky, kdo mate na S28 DRO? rad bych se pred objednanim informoval, jak by melo byt nejlepe namontovane, na ktera mista, jakym smerem, kudy vest kabely a klidne i jake mate. Dival jsem se na DRO v jinem vlakne a tam je to nove s LCD docela vychvalene, tak to bude asi to https://www.aliexpress.com/item/4000228 ... 2e0eVMQJW3 jen teda najdu podobne dvouose misto trioseho. fotky prosim i detaily, kam presne jste dali sroubky. a taky klidne jake delky jste objednali, jake jsou realne rozjezdy. a nekdo jeste psal ze se asi vyplati priplatit za nejake slim snimace/listy. Diky! pak vam to ukazu ve videu, az to budu mit a montovat a az to bude funkcni.
Youtube - "klimbíkova bastlírna" 

Klimbik > Vazne chces na Zebraka DRO? Vzdyt je to veteran, klasicka masina na klicky s noniem ... displeje se k nemu a tem tvarum ze 60.let vubec nehodi. To bych fakt nedelal. Nebo ho mas jako vyrobni prostredek, abys honil maximalni efektivitu?
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
mam rad cisla. a je to pro me jednodussi sledovat na displayi, jak se mi to hybe. ja neplanuju mit muzeum veteranu, abych se bal je nejak vylepsovat
videl jsi ze i skrinku jsem si udelal tak, jak jsem ji chtel a ne tak, jak byla original. jestli se to bude hodit nebo ne, to bych neresil, hlavne ze se mi s tim bude dobre pracovat (rozumej hrat!) a ze z toho budu mit radost

Youtube - "klimbíkova bastlírna" 

A čim se to bude lišit od jiného konvenčního soustruhu s DRO?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Aha, já že jsi psal o očích, které se budou snažit zachytit údaje.
Jinak, chce tam dát pravítka, to mu s některými těmito neduhy pomůže, ne?
Jinak, chce tam dát pravítka, to mu s některými těmito neduhy pomůže, ne?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino