Postprocesor SOLIDCAM na SINUMERIK 840D - jakýkoliv

Odpovědět
balibul
Příspěvky: 29
Registrován: 17. 2. 2009, 3:17

22. 9. 2013, 7:28

Má někdo postprocesor na SINUMERIK 840D jakýkoliv? Sháním jakýkoliv postprocesor soustružnický, frézovací nebo kombinaci. Díky
prochaska
Sponzor fora
Příspěvky: 5962
Registrován: 16. 7. 2006, 12:33
Bydliště: Praha Bohnice + Roudnice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

22. 9. 2013, 12:03

Škoda, že máš Solidcam. Já přesně totéž právě řeším pro HSMWorks :-)
Aleš Procháska
solidcamx
Příspěvky: 7
Registrován: 25. 4. 2013, 9:29

28. 4. 2014, 8:06

Dobrý den,
Mám postprocesor pro SolidCAM.
Kontaktní mee
solidcamx@gmail.com
jozef velic
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 1. 2019, 12:43

27. 1. 2019, 1:01

Ahoj mate teda niekto posprocessor na sinumerik 840 d s C osou? Sustruh Mas Kovosvit
jozef velic
Příspěvky: 6
Registrován: 27. 1. 2019, 12:43

28. 1. 2019, 7:57

balibul píše:
22. 9. 2013, 7:28
Má někdo postprocesor na SINUMERIK 840D jakýkoliv? Sháním jakýkoliv postprocesor soustružnický, frézovací nebo kombinaci. Díky
Ahoj zohnal si nieco? ja mam na 810 d frézu a 828 d frezu a 828 d sustruh neovereny zhanam 840 d s C osou
balibul
Příspěvky: 29
Registrován: 17. 2. 2009, 3:17

24. 3. 2019, 11:33

Bohužel.
bobca
Příspěvky: 16
Registrován: 21. 6. 2018, 7:52

6. 9. 2019, 7:00

Fusion 360 obsahuje vámi požadovaný postprocesor a do obratu tuším 2mil se dá využít zdarma
Přílohy
Výstřižek.JPG
Ata
Příspěvky: 4
Registrován: 21. 5. 2018, 10:36

9. 1. 2020, 9:56

Ahoj mám PP pro oba stroje, ozvi se.
Odpovědět

Zpět na „postprocesory“