Pomoc s NUM 1060

diskuze tykajici se ridicich systemu a software komercnich CNC stroju
Odpovědět
pukislovakia
Příspěvky: 14
Registrován: 6. 3. 2011, 7:47

11. 7. 2013, 8:28

Hladam pomoc NUM 1060, po výmene baterii v cnc module, nevieme nakrmiť plc? Nenajde sa tu niekto, kto by my s tým pomohol? ako nastaviť P110 P111 P112 a uniway drivr v pc?
mikespetr
Příspěvky: 1
Registrován: 10. 1. 2015, 4:07

10. 1. 2015, 4:10

Ahoj ja vím ..ale nemohu tam data natlacit .. tobe se to daří ? P.
xmem
Příspěvky: 4
Registrován: 28. 9. 2014, 11:11

18. 7. 2018, 5:09

Chlapi, řeším něco podobného, koupil sem stroj samab 300 transmab a byl dlouho bez proudu, baterky u eprom kaput, po vymene mi to píše jen viz foto. Díky za případnou radu
Přílohy
IMG_20180709_102038.jpg
CNC soustruh (mefi) R5, CNC plasma (burny) a klasika soustruh ZMM C10A
hanz100
Příspěvky: 25
Registrován: 3. 1. 2018, 6:30

7. 1. 2020, 9:58

zkus tohle hledal sem to 3 mesice a pak sem to nasel na ruskym serveru https://ulozto.cz/file/s0VAdxXAVNV5/numtool-rar Ale pozor musis mit vlasni num backup disketu se zalohama
hanz100
Příspěvky: 25
Registrován: 3. 1. 2018, 6:30

7. 1. 2020, 9:59

jo a bezi to pod win 98 testovano
Uživatelský avatar
Pavel R
Příspěvky: 439
Registrován: 5. 7. 2008, 5:52
Bydliště: Hlinsko

10. 1. 2020, 10:01

No vidíš, kdybys napsal rovnou, že hledáš NumTools, tak jsi je mohl mít už dávno - naše CNC mají taky NUM, ten soft mám běžně v kompu - řekl bych, že novější verzi. A běhá to i na XP, nechci kecat, ale myslím, že i na sedmičkách.
Odpovědět

Zpět na „Ridici systemy“