2x Základ pro stavbu 4té osy CNC (s harmonickou převodovkou)
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prodám základ pro stavbu 4té (5té) osy na CNC, zařízení má masivní duralové tělo osazené harmonickou (bezvůlovou) převodovkou 1:160. K převodovce je připevněné samotné kyvné rameno které je na druhé straně podepřené. Do ramene je vloženo černé těleso, které by šlo nahradit (nebo opracovat) pro vytvoření rotační osy, tak by vznikla soustava 4+5tá osa. Větší otvor v černém tělese je cca 80mm, menší průchozí 45mm. Osová výška 230 mm, váha celého zařízení je cca 20 Kg.
Osa je poháněna pomocí AC servomotoru Rextroth SF- L1.0016.060 - 14.050 , 6000 ot/min, 1,6 Nm, 24V brzda. V případě dohody bych nejspíše našel i driver (po prohledání zásob přikládám fotky příslušných driverů).
Cena za samotnou osu 3 000 kč, motor za 2 000 kč, driver za 2 000 kč, mám dvě osy s tím že druhá má motor s částečně prasklou přírubou
Osa je poháněna pomocí AC servomotoru Rextroth SF- L1.0016.060 - 14.050 , 6000 ot/min, 1,6 Nm, 24V brzda. V případě dohody bych nejspíše našel i driver (po prohledání zásob přikládám fotky příslušných driverů).
Cena za samotnou osu 3 000 kč, motor za 2 000 kč, driver za 2 000 kč, mám dvě osy s tím že druhá má motor s částečně prasklou přírubou
Naposledy upravil(a) Vojta333 dne 15. 1. 2020, 8:13, celkem upraveno 1 x.
-
Pokud by jsi prodával jen samotnou harmonickou převodovku měl bych zájem.
-
Zdravím,
měl bych zájem také o samotnou osu .
měl bych zájem také o samotnou osu .
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem z jiného nejmenovaného místa, kde to také prodává, že část je již prodána. Jen info škoda taky jsem měl zájem ale ...
St
St
Omlouvám se že jsem sem neaktualizoval stav, ozval se větší počet lidí než jsem očekával, jeden člověk řekl že by si vzal komplet i s driverem tak čekám jak se vyjádří, pokud se neozve nebo nabídku zruší napíši dalšímu v pořadí.