PRODÁM NADBYTEČNÉ LEVNĚ

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
zverodoktor

5. 2. 2020, 8:09

DwPetr píše: 4. 2. 2020, 11:55 Jinak to vidím stejně jako robokop, licitace všema směrama ok, do chvíle než první veřejně napíše beru.
Ja som asi duchom slabší, tak prosím o zhovievavosť. Teda ak niekto predáva za 1000, povolená je licitácia všetkými smermi kým niekto nenapíše že beriem. Takže ako prvý záujemca:
a) napísať že beriem rovno
b) môžem napísať že dávam 1100 a beriem.
c) napísať že 1100 a nič.

Je dosť pravdepodobné, že B a C asi nikto dobrovoľne neurobí, kto má reálny záujem, ale može takto aj bez reálneho záujmu vyhnať cenu, ak nenapíše že beriem :wink: . Ako druhý už nemôžem licitovať nahor, lebo je to neetické a proti pravidlám. Ako potom reálne tu na fóre vyzerá licitácia smerom nahor?
P.S.: Smerom nadol mi to samozrejme zmysel dáva. Otázkou je či teda vôbec nejaká licitácia nahor je povolená a ak áno, ako to má vyzerať keď sa to už nakuslo.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
DwPetr

5. 2. 2020, 8:55

zverodoktor píše: 5. 2. 2020, 8:09
DwPetr píše: 4. 2. 2020, 11:55 Jinak to vidím stejně jako robokop, licitace všema směrama ok, do chvíle než první veřejně napíše beru.
Ja som asi duchom slabší, tak prosím o zhovievavosť. Teda ak niekto predáva za 1000, povolená je licitácia všetkými smermi kým niekto nenapíše že beriem. Takže ako prvý záujemca:
a) napísať že beriem rovno
b) môžem napísať že dávam 1100 a beriem.
c) napísať že 1100 a nič.

Je dosť pravdepodobné, že B a C asi nikto dobrovoľne neurobí, kto má reálny záujem, ale može takto aj bez reálneho záujmu vyhnať cenu, ak nenapíše že beriem :wink: . Ako druhý už nemôžem licitovať nahor, lebo je to neetické a proti pravidlám. Ako potom reálne tu na fóre vyzerá licitácia smerom nahor?
P.S.: Smerom nadol mi to samozrejme zmysel dáva. Otázkou je či teda vôbec nejaká licitácia nahor je povolená a ak áno, ako to má vyzerať keď sa to už nakuslo.
Ale o to nahoru/dolů vůbec přece nejde, nejdůležitější sdělení v tý větě je, jak někdo napíše beru, tak je vymalováno, tečka.

Něco jinýho je, když by třeba někdo napsal prodám za litr tři motory, nebo i jednotlivě. A někdo hned napíše, vzal bych jenom servo, a maximálně za 100,- pak bych viděl v poho, kdy druhej napíše já bych je vzal klidně za 500,- protože cena pevně byla jen u celku.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Telemaster

5. 2. 2020, 9:12

Možná bych neviděl problém, kdyby třeba prodávající uvedl nějaký zpřesňující podmínky, třeba např, prodám vyvrtávačku za 20tis, pouze aktivním členům kteří mají větší procentuální účast na mimoprodejních vláknech, nebo něco tak podobně

Myšlenka je to dobrá, jen aby se tu pak nevytvářely nic neříkající příspěvky , jen abych měl více příspěvků v mimoprodejních vláknech. Tohle fórum, mám fakt rád, hodně se tu člověk naučí a dozví, ale zatím nemám moc čím přispět. Holt učím se. To znamená že bych nemohl ani nic koupit, tedy nic postavit, atd..... Neber to osobně , tvoje příspěvky mám rád. :)
Překupníků se tak jako tak nezbavíme.
DwPetr

5. 2. 2020, 9:15

Jo jasný, to bylo myšlený na takový ty alias "koupím tvrdokov na studijní účely" apod...
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
elbarto

5. 2. 2020, 9:16

HonzaHorka píše: 4. 2. 2020, 9:39
elbarto píše: 4. 2. 2020, 9:13 To dawe: je to marný po 5 minutách sezobnuto profilem co nakupuje a prodáva (od všeho trochu), na záda mu dýchá další co pro změnu bere úplně všechno (a může kdykoliv) co je za levně. Jsem z toho dost otrávený a to mi o tyhle krámy vůbec nejde. Snad na novém prodejním webu bud něco jinak.
Jestli narážíš na mě tak je to docela hnus. Každý má tu možnost se tam podívat a je to o náhodě. Mě zajímá z těch věcí pouze to servo, ale podmínka bylo vzít vše.
Někdo holt prodává a někdo kupuje, to je trh.
...NE Honzo na tebe to rozhodně NEbylo.
HonzaHorka

5. 2. 2020, 3:58

elbarto píše: 5. 2. 2020, 9:16
HonzaHorka píše: 4. 2. 2020, 9:39
elbarto píše: 4. 2. 2020, 9:13 To dawe: je to marný po 5 minutách sezobnuto profilem co nakupuje a prodáva (od všeho trochu), na záda mu dýchá další co pro změnu bere úplně všechno (a může kdykoliv) co je za levně. Jsem z toho dost otrávený a to mi o tyhle krámy vůbec nejde. Snad na novém prodejním webu bud něco jinak.
Jestli narážíš na mě tak je to docela hnus. Každý má tu možnost se tam podívat a je to o náhodě. Mě zajímá z těch věcí pouze to servo, ale podmínka bylo vzít vše.
Někdo holt prodává a někdo kupuje, to je trh.
...NE Honzo na tebe to rozhodně NEbylo.
V tom případě se omlouvám a děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“