MESA karta - objednání z USA
Ne že by se mě chtělo, ale vzhledem ke spolehlivosti dopravců nebo pošty se pro to klidně zastavím u zz912, když to bude pro víc lidí.
Pak bych to nechal na jména na naší firmě v Brně na ul. Králova 4.
Občas od nás jezdí kolegové Plzeň / Praha takže by se to dalo posunout dál (ale to by nebylo tak rychlé).
Pak bych to nechal na jména na naší firmě v Brně na ul. Králova 4.
Občas od nás jezdí kolegové Plzeň / Praha takže by se to dalo posunout dál (ale to by nebylo tak rychlé).
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Jůůů, to zní moc pěkně.
Pokud tam ve firmě třeba nikdo nebývá večer, tak bych to pak mohl vzít k sobě domů a předat lidem, kterým by se to hodilo třeba večer po práci. Jsem kousek od Výstaviště, s bezproblémovým příjezdem a parkováním.
Mám kamaráda, který pracuje kousek od zaměstnavatele Prcka, takže když byste to zaplatily předem, tak to po něm mohu poslat. Ovšem to bude chtít řešit, až ty karty budu mít u sebe, nevím jak často jezdí domů z Brna.
A nebo táta jezdí do Brna docela často na porady za svým zaměstnavatelem, ale musely byste se přizpůsobit jeho harmonogramu a přijet si k němu vyzvednout. CT park Brno. A tam mu to zaplatíte na místě.
A nebo táta jezdí do Brna docela často na porady za svým zaměstnavatelem, ale musely byste se přizpůsobit jeho harmonogramu a přijet si k němu vyzvednout. CT park Brno. A tam mu to zaplatíte na místě.
LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
zz912.webnode.cz
Díky, konečně budu moci nastavit rozumné pulzy pro servo.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.