Zeman to řekl jasně, volby, nebo kalašnikov

Moderátor: sysel
Zeman to řekl jasně, volby, nebo kalašnikov
Orná půda je další posvátná kráva. Nemůže každý stát dělat všechno. A z průmyslového Česka prostě potravinářská velmoc nebude.
Já v tom spíš vidím to, že jsme nejprůmyslovější proto, protože zahraniční firmy tady mají pozemky za děkuju, mají tady levnou pracovní sílu, naprosto nekompetentní a neschopnou státní správu, očividně jednoduše zkorumpovatelnou.
Pravdivý jen dočasu, hlavně krátkozraký bo v očích jsou už jen tý dolary - to je míněno obecne, nikoliv osobně
Nene, jen pro sebe, na kšeft by mě to nebavilo. Pomalu se to vrací, čím víc pozoruju jak lidi utíkají na zahrady, nebo si u baráku zase zadělávají na záhonky, malý skleníky. Třeba malý keříkový rajčata mám i v květináčích u bazénu. Maso berem od soukromejch chovatelů. Jinak se chystám uklidit trochu plac a rozšířit maliny, rybíz, jahody, a možná letos dám i cibuli a česnek. Žádný kvanta, jen tak pro sebe, abych si mohl každej den něco ušklubnout. No a samozřejmě ovocnej sad, meruňky, švestky, hrušky, jabka, ty mi asi všechny zdechnou, něco to chytlo, ořechy, špendlíky, a minulej rok jsem si do lesíku za dílnou (cca 100 borovic) naházel tři košíky hub. Něco už šlo, tak uvidím.
To si se sakra splet v písmenku !!!Grad píše: ↑17. 2. 2020, 7:44 Opravdu chceme vybíjet stáda a pole a louky vybetonujeme? OK, tak se připravme na chleba za 500,-/kg a mléko za 250,-/l atd., atp. ta doba nemusí být až tak daleko, stačí zrušit zemědělské dotace, informace o naší nesoběstačnosti svět již má a my zde máme gigazemědělce co ním vlastně není ale zato to zde řídí jako firmu a ta se o to postará![]()