panel simatic

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Odpovědět
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5673
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

5. 3. 2020, 12:44

Mám dotaz panel SIEMENS TP27-10
jakou příponu by měl mít soubor projektu pro tento panel ?
máme beckup to je jasný . ale nám jde o originální soubor projektu který by se dal upravit .
A potřebujeme vědět jaká přípona to je .
kinedryl
Příspěvky: 179
Registrován: 19. 8. 2013, 10:29

5. 3. 2020, 2:01

Podla toho, v com bol prvotne robeny. Ci v starom Protoole, starom WinCC, alebo novom WinCC v TIA portale. Standardna pripona editovatelneho projektu je *.hmi. Skompilovany a samostatne spustitelny je potom *.fwx. Ake tam mas pripony ? Do panelu ale potom posielas este plno inych veci okolo. Stary Protool pouzival myslim *.psb alebo *.psr.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5673
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

5. 3. 2020, 2:07

paráda dík
zítra se kouknu co tam je.
kinedryl
Příspěvky: 179
Registrován: 19. 8. 2013, 10:29

5. 3. 2020, 4:58

Potom z beziaceho panelu si vies urobit alebo vratit zalohu nastrojom Prosave.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5673
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

5. 3. 2020, 5:16

jasně zálohu přez prosave máme , ale my potřebujem udělat úpravy , otázka je jestly máme projekt na to zítra kouknu .
FandaR
Protřelý bazarník
Příspěvky: 67
Registrován: 5. 10. 2017, 1:05

7. 3. 2020, 2:42

Jestli nemate projekt tak to bude problem, hlavne v pripade toho pokud nemate i projekt od plc.
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5673
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

7. 3. 2020, 4:30

plc jde stáhnout a jei okomentovaný , projekt panelu není to už vím takže smůla.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“