Ten obrazek bys mel dat do uvodni stranky inzerce

Já ho nijak neobhajuju. Neznám ho a nikdy jsem tam nic nekupoval.milan.83 píše: ↑9. 3. 2020, 3:45 dneska jeden zážitek s Blanenským překupníkem. Odpovídal jsem mu na inzerát na koníky k brusce. Měl tam levý i pravý, zhruba něco, co by mi mělo pasovat na brusku. Cena dohodou. Když jsem mu napsal odpověď na konkrétní inzerát, tak mi cenu ani nenapsal a jen se zeptal, na jakou brusku koníky sháním. Asi v tom má jasno - nabízí něco, co ve skutečnosti nemá a jen se pokouší vnutit něco jiného, co by mohlo pasovat.
ono to mělo ještě pokračování asi půl hodiny po tom, co jsem sem psal.. Svoboda mi psal ještě jednou. Tentokrát už napsal cenu.. Ale rozměry jsem se stejně nedozvěděl. Kdyby chtěl poradit, poslal by nejspíš rozměr, abych nekoupil dva koníky za 4 tis, které mi k ničemu nebudou.Mex píše: ↑9. 3. 2020, 4:02Já ho nijak neobhajuju. Neznám ho a nikdy jsem tam nic nekupoval.milan.83 píše: ↑9. 3. 2020, 3:45 dneska jeden zážitek s Blanenským překupníkem. Odpovídal jsem mu na inzerát na koníky k brusce. Měl tam levý i pravý, zhruba něco, co by mi mělo pasovat na brusku. Cena dohodou. Když jsem mu napsal odpověď na konkrétní inzerát, tak mi cenu ani nenapsal a jen se zeptal, na jakou brusku koníky sháním. Asi v tom má jasno - nabízí něco, co ve skutečnosti nemá a jen se pokouší vnutit něco jiného, co by mohlo pasovat.
Ale třeba chtěl jenom poradit.
Nemusí být hned každé počínání vedeno špatným úmyslem.
Jestli chlapi narazite na toho podvodnicka s akuvrtackama, tak ten uz sklepy dovyklizel a momentalne suruje maximalne halzliky ve vazebni veznici.
,,Tak je to správně ,tak to má být"