na hřídeli je řemenice htd m3 , ten motor přisouvá izolaci takže stále cikluje , ale žádné velké hmoty tam nejsou , je to prostě šmejd od siemensu .
Co jste dneska bastlili?
Díky za názor. Ale mimo pohonu je všechno opískované. Rám jsem obrousil. Uznávám, že na závaží jsem se vykašlal, ale tuna litiny se blbě sundavá a někam vozí, i když v pískovně mají 5 tPawelson píše: ↑12. 3. 2020, 6:14 Nechci být negativní , je jasný že každý má jiný možnosti a vkus.
A chci říct, že obdivují práci, kdo to udělá pořádně a gruntu. Kdo to posune dál, než v továrně, přitom to neztratí svoji tvář z letáčku.
Obráběcí stroje jsou litý do písku a ten nikdo nevyklepal i to jsem už dvakrát dělal. Obrousit všechny ostrý hrany uvnitř stroje. Dá to sakra práci ale je to pak radost když děláš a nic tě neštve, nebolí.
portál

Jinak já to nějak nehrotím. Je to na práci a myslím, že nemám úplně špatné možnosti a chci, aby to aspoň trochu vypadalo... Je na tom skoro vše dělané. Zítra složím písty výklopu (přijdou díly z Despa OK - jsou tam ševrony a atyp stíráky), hlavní píst jsem přitáhl nový, přední nápravu mám doma taky funglovku do náhrady a měnič taky. I o novým rámu jsem věděl. Ale na co...
Nikdy jsem s tím ruským krámem nejel, ale chtěli jsme ho koupit. Nikdy bych ho nechtěl. Všechno na něm se mi nelíbilo. To vůbec nebylo vymyšlený a strojarsky vyrobený. Prostě nejlepší je Desta a Balkán
Tak jsem dnes dobastlil odsáváni a maká to parádně
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
-
Ahoj děkuji,zverodoktor píše: ↑13. 3. 2020, 11:56Pekné, blahoželám. Čo si použil na odsávanie? A čo je to za krásnu malú brúsku na plocho? Trochu mi pripomína Jones Shipman.
odsávání nevím přesně co je to za typ. Není na tom štítek,takže nevím. Je vidět na té fotce vlevo u stropu .Ten šedivý válec. Občas se to objeví v inzerci
Bruska je prapředchůdce junga ( předtím samson werke a elbe werke, koncern general composing berlin . Během války nebo těsně po válce se pak spojili v samson elbe -werke. ) je z roku 1912 a je ještě mechanická bez hydrauliky.
Ahoj, zatím jsem to vyndané neměl. Je tam, ale nejaký textilní s oklepem a brus padá dolu do zásobníku.
Ja jsem dnes zase dokoncil obziveni moji suportove brusky. Koupil jsem ji s hroznou elektrikou, chybejicim 3-fazovym vypinacem a nedarilo se mi sehnat original, tak to skoncilo bastlem na modernu... Ale funguje.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Tak mám držák na brusku skoro hotovej