Předpokládám, že myslíš novináře s Mafry, protože pan Babiš říkal, že jsou nejlepší...
corona virus - obecna diskuze
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Josef, na rovinu, ty si dovedeš v tomto čase představit, že tomu šéfuje Hamáček? Já teda ne a to se v řízení MU pohybuju dnes a denně v první linii už víc jak dvacet let a za tu dobu dovedu rozeznat "velitele" už jen podle ksichtu

Myslím, že na "třeba" není zas tolik času a rozhodně by tomu prospělo dát osobní animozity stranou....
Z čeho jsem byl teda dost rozčarovanej, tak z čubky co bačuje EP, tvl. už vidím až bude po všem, jak sepisuje rezoluce , že v době krizových opatření jednotlivých států byla potlačena práva sexuálních menšin
Kunda jedna
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Proste se chce te doktorce z Tilia pomstit a proto vymysleli takova pravidla aby ji a vetsinu laboratori v zemi vysachovali ze hry.
Jemu jsou lidi uplne na haku, jde mu jen o to jeho zakleknuti.
Tech par zakazu co vydali by zvladl oznamit jakykoliv urednik a nejspis jeste mnohem lip nacasovat, protoze by nemel strach z politicke odpovednosti.
A nic vic Babis a ta jeho parta kasparu nezvladla udelat.
Tak to já hlasuju Hamáčka. Ne že bych byl jeho fanda, ale jak říkal obrlajtnant Makovec: “Disciplína musí bejt, vy kluci pitomí! Protože kdyby nebyla disciplína, tak byste všichni lezli po stromech jako vopice...“Mex píše: ↑14. 3. 2020, 6:52To nevím. A nevím ani, jestli jsou pro to nějaká striktní pravidla, jestli tato situace spadá přesně do nějaké škatulky atd.
Pokud by však situace odporovala nějakého zákonu, tak už by určitě dredatý harmonikář sepisoval udání do Bruselu.
Každopádně ale pokud bych si mohl vybrat, jestli vše bude organizovat pan Babiš nebo pan Hamáček, tak já osobně hlasuju pro Babiše.
K zákazu testování v jiných laboratořích: tohle nařízení mi hlava nebere. Na to by se mohli důrazně zeptat nějací respektovaní novináři nebo opoziční polici. Taky by mě to fest zajímalo a nechápu to.
Ústřední krizový štáb řídí a koordinuje krizové štáby nižších úrovní. Takže vlastně Babiš brání krizovému řízení.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-240
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Když vezmu v úvahu, že Hamáček měl koule na vyhlášení nouzového stavu už před 10ti dny (tj. 2.3.), tak by to asi byla lepší volba. Jenže hlavní problém je v tom, že na tom vnitru jsou speciálně lidi určení pro řízení krizí, ministr má jen politickou odpovědnost. A zřejmě už toho 2.3. tihle lidi přišli za Hamáčkem a řekli mu "Honzo, bude průser, spustíme nouzový stav". A Babiš do toho hodil vidle.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Možná to patří spíš do kategorie "co jste dneska bastlili". S "G" trubicema dnes jede business jako s respirátorama (10x bežná cena), proto jsem nedělal do každé místnosti kus. Závaží, drátěny kanál, maxi improvizace
Předřadníky jsem raději vzal origa, jinak hrozí, že s nedodržením proudu v trubici se dostane mimo požadovanou vlnovou délku. Chtěl jsem pro maxi učinnost přímý osvit s nepřímým by to šlo udělat více designově, ale zase budou hučet větráčky. Kutění ZDAR 

Já zase za svůj život potkal spoustu haj.lů, kteří si mysleli, jací jsou velitelé. A tak z 95% jsem je poznal na první pohled. A Babiš není těžký oříšek na odhad. A jak píše Mart76, Hamáček má na to školené lidi. Babiš Prchala a svou ješitnost.Mart76 píše: ↑14. 3. 2020, 7:22Když vezmu v úvahu, že Hamáček měl koule na vyhlášení nouzového stavu už před 10ti dny (tj. 2.3.), tak by to asi byla lepší volba. Jenže hlavní problém je v tom, že na tom vnitru jsou speciálně lidi určení pro řízení krizí, ministr má jen politickou odpovědnost. A zřejmě už toho 2.3. tihle lidi přišli za Hamáčkem a řekli mu "Honzo, bude průser, spustíme nouzový stav". A Babiš do toho hodil vidle.
A máš tam nějaké živé květiny? To by je asi taky umrtvilo.elbarto píše: ↑14. 3. 2020, 7:29 Možná to patří spíš do kategorie "co jste dneska bastlili". S "G" trubicema dnes jede business jako s respirátorama (10x bežná cena), proto jsem nedělal do každé místnosti kus. Závaží, drátěny kanál, maxi improvizacePředřadníky jsem raději vzal origa, jinak hrozí, že s nedodržením proudu v trubici se dostane mimo požadovanou vlnovou délku. Chtěl jsem pro maxi učinnost přímý osvit s nepřímým by to šlo udělat více designově, ale zase budou hučet větráčky. Kutění ZDAR
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
........jen jsem nabídl svůj pohled na věc, od stolu se ten pohled samozřejmě diametrálně liší

http://www.tumlikovo.cz/
To Chose: ... neboj pracoval jsem s bluekillerama roky. Ano zabije to všechno, včetně květin. Květiny mi nesmí do bytu, nemám ty zelené obludy rád.
Naposledy upravil(a) elbarto dne 14. 3. 2020, 7:36, celkem upraveno 1 x.